Mijn Communities
Help

In-app-paginatoevoegingen

door Arnold Westra

Wist je dat het mogelijk is om Visma eAccounting te koppelen aan diverse aanvullende modules en apps? Dit kunnen modules van Visma eAccounting zelf zijn maar ook software van externe partijen. Via de tab Apps in de linkerkolom van je software kan je direct modules aanvragen. Bijvoorbeeld de Visma eAccounting-modules Offertes & Orders of Voorraad. Ook kan je bijvoorbeeld een eigen (externe) webshop en website koppelen aan je boekhouding in Visma eAccounting.

 

Neem ook eens een kijkje op onze pagina Apps en Add-ons voor alle mogelijkheden.

 

Het overzicht onder Apps in Visma eAccounting is nu aangevuld met koppelingen met de software van Brincr, Outstanding24 en met onze eigen app Mutatie import.

 

Met Brincr zet je nét die extra stap op het gebied van voorraadbeheer. Zo kan je gebruikmaken van Batch id’s en ook het werken met samengestelde artikelen is geen enkel probleem. Kijk onder de tab Apps of neem een kijkje op de webpagina over Brincr en Visma eAccounting.

 

Met Outstanding24 is het mogelijk je debiteurenbeheer te automatiseren. Zo worden facturen sneller betaald en heb jij er geen omkijken meer naar. Kijk voor meer informatie op outstanding.com of check deze video.

 

Via de Mutatie import-app kan je snel een gegevensbestand met mutaties importeren in je boekhouding. Denk hierbij aan gegevens van je webshop of loonjournaalposten en kasmutaties.

Kijk voor meer informatie over de app op onze website. Of bekijk deze video waarin wordt uitgelegd hoe het precies werkt.

 

InAppPaginaNieuw.jpg