Mijn Communities
Help

Maak gebruik van de nieuwe Knab-bankkoppeling voor altijd actueel inzicht in je bankrekening

door Arnold Westra (Bijgewerkt ‎10-02-2023 11:12 door Arnold Westra VISMA )

Nooit meer gedoe met het handmatig invoeren van bankafschriften waardoor fouten kunnen worden gemaakt. Ook het downloaden van bankbestanden bij de bank om deze vervolgens weer te importeren in eAccounting is verleden tijd.

Met de nieuwste bankkoppeling met Knab worden de banktransacties automatisch vier keer per dag ingeladen. Zo heb je op elk moment van de dag een goed overzicht op de stand van zaken. 


Knab richt zich op de zzp’er en sluit daarmee perfect aan op de gebruikers van Visma eAccounting. 


Wil je meer weten over de bankkoppeling? Raadpleeg dan onze informatiepagina waarop wordt uitgelegd hoe je de koppeling kan leggen.

3 Opmerkingen
Rens de Jongh
CONTRIBUTOR ***
door Rens de Jongh

Ik lees net de handleiding door en heb hier dan wel een vraag over. Knab ondersteunt geen iDin, dus moet je de authentificatie met een andere bank doen waarvan de naam van de rekeninghouder overeenkomt met die van de knab bank en de KvK. Dus als je slechts 1 zakelijke bankrekening hebt, alleen bij de Knab, dan gaat de authentificatie  dus niet?

door Arnold Westra (Bijgewerkt ‎09-02-2023 12:41 door Arnold Westra VISMA )

De rekeninghouder van de Knab zal dan een andere bank moeten gebruiken voor authenticatie.

 

Dus als bijvoorbeeld de heer Jan  Jansen de bankkoppeling gaat inschakelen dan kan deze met een van zijn (prive)rekeningen van een andere bank de authenticatie voltooien. 

Zolang de naam van de rekeninghouder bij de Knab (Jan Jansen) maar overeenkomt met die van de andere rekening en de tenaamstelling van de inschrijving bij de KvK loopt dat door.  

 

We zagen tijdens de pilotfase dat dit voor het overgrote deel van de gebruikers geen probleem zou gaan vormen. 

Het in aanbieden van iDIN staat overigens in de top 20 van de wensenlijst bij de Knab en is dus bij hen bekend.

 

Rens de Jongh
CONTRIBUTOR ***
door Rens de Jongh

Ok, iedereen heeft ook wel een privérekening, dan is de authentificatie geen probleem. Het leek alsof het een andere zakelijke rekening betrof met dezelfde zakelijke naam, dan had het vaak wel een probleem geweest. Opgelost dus! Bedankt!