annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Log in of maak een account aan

om een gepersonaliseerde navigatie te krijgen.

8.19 - verbeteringen debiteurcontracten

door sanderdercksen

Vestigingen

Het is nu mogelijk om een debiteurencontract te koppelen aan een vestiging. Bij het factureren van de contracten zal automatisch de gekoppelde vestiging in de verkoopfactuur worden overgenomen.

Incasso

Het is nu mogelijk om een betaalmethode en een incasso-mandaat te koppelen aan een debiteurencontract. Hiermee is het mogelijk om bij het factureren van het contract automatisch het juiste incasso-mandaat te koppelen aan de verkoopfactuur. Voor de betaalmethode is het tevens mogelijk om deze al te koppelen aan het contractsjabloon.

 

image.png

 

3 Opmerkingen
door Elbert Dannenberg

Dit is top, gaan we direct gebruiken

door Eric Hulshof - Databas BV

Hoe gaat de conversie hiervan? Als een klant in versie 8.18 al debiteurencontracten heeft en met vestigingen werkt, welke vestiging wordt dan in versie 8.19 gekoppeld aan het debiteurencontract?

door sanderdercksen

De werking blijft zoals deze nu is; bij conversie wordt geen vestiging gekoppeld aan het contract en bij contractfacturatie gebruikt Visma.net de op dat moment gekozen vestiging in de verkoopfactuur. 

Hetzelfde gelft voor de betaalmethode en mandaat; bij conversie blijft dit leeg en bij contractfacturatie gebruikt Visma.net de betaalmethode van de debiteur en het mandaat dat als standaard is geselecteerd.