Mijn Communities
Help

Goedkeuring op basis van vestigingen in Visma.net Approval

door Jim Zwetsloot

Wanneer u de workflow heeft ingericht op basis van dimensies, is vanaf heden de mogelijkheid beschikbaar gekomen om een goedkeurder per vestiging vast te leggen. In het venster dimensies kunt u nu per toegewezen goedkeurder aangeven of de goedkeurder enkel voor een bepaalde vestiging of voor alle vestigingen moet goedkeuren. Voor bestaande combinaties van dimensies werkt de functionaliteit nog zoals voorheen omdat deze automatisch wordt toegewezen aan alle vestigingen.

 

Vooralsnog worden alleen nieuw aangemaakte vestigingen gesynchroniseerd naar Visma.net Approval. Indien u bestaande vestigingen beschikbaar wilt maken kunt u in de naam een wijziging aanbrengen waarna u ook deze vestiging beschikbaar krijgt in Visma.net Approval. De verwachting is dat deze synchronisatie op korte termijn proactief uitgevoerd zal worden voor alle vestigingen.

 

Wanneer u "Elke vestiging" selecteert op een goedkeurder onder een dimensie, dan zullen alle documenten naar deze goedkeurder gaan tenzij het om een vestiging gaat waaraan een specifieke goedkeurder is gekoppeld. Er wordt dus eerst gekeken of er een goedkeurder op vestigingsniveau is vastgelegd, wanneer dit niet het geval is wordt er gezocht naar een goedkeurder welke goedkeurt voor alle vestigingen.

2022-01-18 09_45_06-Window.png

In het opmerkingen en gegevens venster wordt het vestigingsniveau voor alle nieuwe documenten weergegeven. Ook de de Simulator bevat een veld “Vestiging” waarmee u de workflows kunt simuleren op vestigingsniveau.

unnamed.png

Meer informatie over deze nieuwe functionaliteit vindt u in het Online Help Centre van Approval. Dit vindt u door rechtsboven op het vraagteken te klikken. Klik vervolgens op Online help > News.

2022-01-20 08_53_49-Window.png