Mijn Communities
Help

Nieuw in Visma.net ERP: Notificaties op Inkoopfacturen

door sanderdercksen

In het venster Notificaties is het venster Inkoopfacturen beschikbaar gemaakt. Hiermee is het mogelijk om ook notificaties te configureren op dit venster, net zoals al mogelijk was voor andere vensters. Hierbij kunt u zelf de condities samenstellen waarop de notificatie zal worden gegeven. 

U kunt bijvoorbeeld een notificatie ontvangen wanneer een inkoopfactuur wordt aangemaakt met een bedrag hoger dan een bepaalde waarde. 

sanderdercksen_0-1667988616679.png

Let op: op dit moment is het veld Approval status helaas nog niet beschikbaar in de lijst met condities. We proberen dit zo spoedig mogelijk alsnog toe te voegen, zodat ook notificaties gemaakt kunnen worden op bijvoorbeeld een afgekeurde inkoopfactuur. 

 

Naast het toevoegen van het venster Inkoopfacturen is ook een standaardnotificatie toegevoegd aan de lijst met notificaties: "Het IBAN-nummer ontbreekt...".  Met deze notificatie wordt u geattendeerd zodra een inkoopfactuur wordt vrijgegeven met een betaalmethode voor automatisch betalen waarbij het IBAN van de crediteur echter onbekend. Zodoende kunt u tijdig actie ondernemen, zodat het betaalproces hier later geen hinder van ondervindt. 

Wanneer u gebruik wilt maken van deze notificatie kunt u deze op Actief zetten en vervolgens een of meerdere ontvangers koppelen die deze notificatie moeten ontvangen. 

sanderdercksen_1-1667988972724.png

 

 

2 Opmerkingen