Mijn Communities
Help

Nieuwe verbeteringen weergave van documenten in Approval

door TomPronk

In maart heeft het Approval team weer een aantal verbeteringen doorgevoerd om de gebruiksvriendelijkheid verder te optimaliseren en het gemakkelijker te maken om documenten goed te keuren.

 

Deze functionaliteit zal vanaf vandaag in fases uitgerold worden, het kan dus zo zijn dat op dit moment de genoemde verbeteringen nog niet voor jou beschikbaar zijn. Dit proces zal afhankelijk van de feedback enkele weken tot ongeveer een maand in beslag nemen.

 

  • Documenten worden per tabblad weergegeven; in plaats van de documenten onder elkaar weer te geven zal ieder document op een apart tabblad beschikbaar zijn. Hierdoor zijn de documenten makkelijker toegankelijk.
  • Verbeterde weergave documenten; eerder werden documenten aan de achterkant via een tussenstap weergegeven, dit leverde echter soms problemen op met de weergave van documenten. Dit proces is verbeterd door deze tussenstap te verwijderen en documenten direct vanuit de bron weer te geven.
  • Uitgebreidere weergave functionaliteit voor PDF; PDF bestanden worden nu weergegeven via de PDF viewer van de browser. Dit zorgt voor toegang tot handige functies zoals het selecteren van tekst en meer mogelijkheden met betrekking tot in-en uitzoomen van een document.
  • Intuitive weergave; bij het openen van de documentweergave is direct inzichtelijk welk tabblad geselecteerd is doordat het actieve tabblad groen gemarkeerd is. Bij meer dan 3 tabbladen zijn de additionele tabbladen beschikbaar via een drop-down.
  • Onthouden weergave voorkeuren; indien er handmatige wijzigingen worden gemaakt dan wordt dit onthouden voor de volgende taken. Denk hierbij aan het groter/kleiner maken of verbergen van bepaalde onderdelen in de weergave.

 

Hierbij een voorproefje van de nieuwe weergave:

 

 

Weergave_Approval.png

 

3 Opmerkingen