Mijn Communities
Help

Vertraging goedkeuringsstatus Approval

door sanderdercksen

In de afgelopen periode heeft u helaas hinder ondervonden dat bij een goedkeuring/afkeuring van een factuur in Approval deze pas veel later zichtbaar werd in de inkoopfactuur van Visma.net Financials. Na onderzoek zijn we er achter gekomen dat dit wordt veroorzaakt door de berichtenservice tussen Approval en Financials. 

Om deze berichtenservice te optimaliseren bleek de beste oplossing om een volledig nieuwe berichtenservice te ontwikkelen om ook naar de toekomst voldoende schaalbaar te blijven. Deze vernieuwde service was gepland om gelijk met versie 8.20 uitgerold te worden op 24 maart. Helaas bleek de technische uitwerking meer uitdagingen te hebben dan in eerste instantie was ingeschat. Hierdoor zal versie 8.20 nog met de bestaande service uitgerold worden en blijft er een risico op vertraging in het bijwerken van de goedkeuringsstatus. 

 

We verwachten dat met versie 8.21, die gepland is voor eind april, de nieuwe service uitgerold kan worden. Onze ontwikkelaars zijn net als u waarschijnlijk vanuit huis aan het werk, ondanks de voor iedereen bijzondere en soms lastige situatie hebben we goede verwachtingen dat deze datum haalbaar is. Mocht u in de komende periode ondersteuning nodig hebben van uw partner of van ons, neem dan graag contact op. Samen met onze partners staan we net als altijd klaar om u te ondersteunen! 

1 Opmerking