Mine produkter
Hjælp

Projektsansvarliges mail og ID tilgængelig i XML feed

af Thor Lundehoj (Opdateret ‎11-06-2020 14:17 af Thor Lundehoj VISMA )

EasyCruit tilbyder nu muligheden for at inkludere den projektansvarliges email og ID, i de XML feeds som er lavet. Hver kanal kan blive konfigureret individuelt til at inkludere denne information, så du kan kontrollere, på hvilke kanaler denne information er eksponeret. 

 

Hvis dette aktiveres på en kanal, vil du opleve atse et 'information'-ikon ved siden af den valgte kanal. Klikker man på ikonet, bliver man gjort opmærksom på at publicerer man på denne kanal, vil dette også inkludere den projektansvarliges email og ID i feed. 

ID.PNG

Hvis man vælger at publicerer til en kanal, hvilket har denne feature aktiveret, og den projektansvarliges mail ikke er konfigureret til deres konto, vil man modtage en information tekst som fremhæver denne information.

ID1.PNG

Noter venligst, at man stadig vil have mulighed for at fortsætte publikationen, men at enhver ressource som drager nytte af denne information, formentlig ikke vil virke efter korrekt. 

 

Hvis du er interesseret i at tilføje denne information til en eller flere af dine XML feed, da kontakt os venligst, og så vil vi hjælpe dig med at sætte den funktion op.