Mine produkter
Hjælp

Visma Community får en makeover

af Thor Lundehoj (Opdateret ‎01-11-2019 12:52 af Thor Lundehoj VISMA )

I fredags modtog alle medlemmer af Visma Community en mail vedrørende ændringer på platformen. Men som alle formentlig kender til, så kan det nemt gå tabt i en fuld indboks.  

 

Her er nogle af de ændringer, som vi håber, at du vil blive opmærksom på:

Husk at logge ind

Det 'nye' Community er tilpasset netop dig og de områder, som du er en del af. Du vil se en oversigt på forsiden over alle dine områder opdelt efter kategorier. Det betyder, at det er vigtigt, at du logger ind for at få den fulde oplevelse af det nye layout.

SS3 Front page signed in top part.png

Visma Community går fra det grønne look, til det friske nye blå look

For at følge med udviklingen i Visma, som indtil nu ikke blot har betydet forretningsmæssig udvikling, men også design udvikling, har Community ligesom Visma.dk, flyttet sig væk fra den grønne farve og over til den livlige blå farve.

Dine abonnementer forbliver de samme

Det er kun Visma Communitys udseende og brugervenlighed, som får sig en opgradering. Du vil derfor stadig have alle de tilmeldinger, bogmærker og abonnementer, som du har i det nuværende Community.

 

Det betyder også, at hvis du skulle have oprettet bogmærker direkte i din browser, vil de stadig virke som før.

Abonnér på hele produkt områder eller blot enkelte faner af siden

En nyhed som vi har set meget frem til, i den nye opdatering af Community, er muligheden for nemt og enkelt at vælge hvilke dele af et produktområde, man gerne vil abonnere på.
Ønsker man f.eks. kun at få notifikationer fra ”kursus”-fanen, men ikke ”nyheder”-fanen, så kan dette nemt til og fravælges.

Hurtig oversigt over systemstatus

Med flere af vores produkter, vil det nu være muligt at finde en systemstatus, som straks informerer, hvis der er systemudfald på dit Visma produkt. *

* Produkter som Visma Løn og Visma HR er endnu ikke understøttet af "systemstatus"-funktionaliteten endnu.

Support-tab

I det nye layout vil hvert område have en Support-tab. Den har til formål at give dig de oplysninger, links og kontaktinformationer, som du måtte have brug for -  hvis du skulle have udfordringer med dit Visma-produkt.

SS13 Support.png

Forbedret søgefunktion

Den nye forbedret og forstærket søgefunktion sørger for, at du kan finde den ønskede vejledning, nyhed eller forums opslag endnu nemmere end før. Det er faktisk næsten for nemt.
Med de mange nye muligheder for at filtrere din søgning, kan du ikke andet end at finde frem til det rigtige resultat – derudover bliver der nu søgt i hele Community og ikke blot det produktområde, som du befinder dig.

SS15 Search result page.png

 

Opdateringen vil løbe af stablen tirsdag den 29. oktober klokken 16. Selve opdateringen forventes at vare ca. 60 min.


Da det er en større opdatering håber vi dog, at du vil have tålmodighed med os og communitiet, hvis opdateringen skulle tage længere tid.

 

I vil i ugerne efter udgivelsen af den nye community platform, modtage flere nyheder og guides omkring benyttelsen af det nye community.

 

God fornøjelse med det nye og forbedrede Visma Community.

 

 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.