Mine produkter
Hjælp

Får I brugt jeres serviceabonnement optimalt?

af B_V_

Den 1. februar 2024 trådte jeres nye serviceabonnement i kraft. Afhængig af hvilket abonnement I har, kan det give adgang til en række fordele som fx.

  • gratis deltagelse i kurser og webinarer
  • årligt serviceeftersyn
  • fast track på support 

Hvilket abonnement og fordele I har adgang til, kan du se i den informationsmail, I modtog via jeres e-Boks den 31. oktober 2023. 

 

Hvis I har ændret jeres serviceabonnement efterfølgende, så er det ydelserne i jeres tilvalgte serviceabonnement, I kan benytte. Er du i tvivl, så er du velkommen til at kontakte os. 

 

Sådan kan du gøre brug af fordelene:

Kurser:

Find det samlede overblik over vores store udvalg af kurser og webinarer her. 

 

Husk, at evt. gratis adgang til kurser og webinarer gælder for alle medarbejdere i jeres virksomhed, der er beskæftiget med løn og HR. Har I ikke gratis adgang til kurser og evt. webinarer, kan I selvfølgelig stadig deltage. Prisen fremgår af kursusoverblikket

 

OBS. Når du tilmelder dig et kursus, fremgår det fortsat, at du skal indtaste faktureringsoplysninger. I vil dog ikke blive faktureret, hvis kurset indgår i jeres abonnement. 

 

Årligt serviceeftersyn:

Med det årlige serviceeftersyn, får I en gennemgang af jeres systemopsætning og processer, der sikrer, at I bruger systemet med størst muligt udbytte.

 

Du kan booke serviceeftersynet via webshoppen (husk, du skal være logget på community med din community-bruger for at benytte webshoppen)

 

 

Få det samlede overblik over services inkluderet i jeres abonnement på vismaenterprise.dk/service.

 

Har I det rigtige serviceabonnement?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt I har det serviceabonnement, som bedst matcher jeres behov, så kan du læse mere om de fire abonnementstyper på vismaenterprise.dk/service.

 

Her kan du også se, hvordan I skifter abonnement. 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.