Hent information til dine kolleger om deres nye ferieoverblik

af Isabella (Opdateret ‎07-09-2021 11:34 af Isabella VISMA )

 

Med den gamle ferielov var vi vant til, at både ferieåret og ferieafholdelsesperioden sluttede samtidig - men sådan er det ikke længere. For selvom vi går ind i et nyt ferieår den 1. september, så varer ferieafholdelsesperioden til og med 31. december, dvs.16 måneder efter ferieåret er startet.

 

Det kræver, at vi begynder at skelne mellem ferie, der er optjent i ‘indeværende ferieår’ og i ‘tidligere ferieår’, for at sikre, at al ferie fra det tidligere ferieår afholdes, inden en afholdelsesperiode slutter.

 

Det er et overblik, som vi både giver dig som specialist i vores systemer, men vi giver det også til dine kolleger, når de modtager deres lønseddel og evt. logger på Visma HR. Her kan det være rart for dine kolleger at få en beskrivelse af, hvad der kommer til at se anderledes ud.Standardbrev til dine kolleger 

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at forberede dine kolleger på deres nye ferieoverblik. Derfor får du her et standardbrev, som du kan sende ud til dine kolleger. Du finder to varianter i bunden af artiklen:

 

  • Brev til medarbejdere: Nyt ferieoverblik på din lønseddel
  • Brev til medarbejdere: Nyt ferieoverblik på din lønseddel og i Visma HR

breve.JPG

 

Begge varianter kan både hentes i Word- og PDF-format, alt afhængig af hvordan du vil bruge informationen til dine kolleger. God fornøjelse. 

 

Fik du læst: Nyt ferieår: Dét kommer i Visma Løn 

 

 

 

12 Kommentarer