annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Nu kan du få Visma Time som terminalløsning

af Isabella Serritzlev (Opdateret ‎04-05-2020 08:51 af CamillaJeppesen VISMA )

De fleste virksomheder har behov for at holde styr på medarbejdernes arbejdstid. Omfanget og typen af registreringer afhænger dog ofte af, om I f.eks. er en produktions-, entreprenør- eller servicevirksomhed. Tidsregistrering skal derfor kunne håndteres forskelligt afhængig af jeres behov. 

 

Med Visma Time kan I klare tidsregistreringen fra computeren, mobilen og nu også en opsat terminal. Gør det nemt for jer at finde en løsning, der passer til jeres behov og gør tidsregistrering hurtigt og bekvemt for jeres medarbejdere. Løsningen tager altid udgangspunkt i medarbejderens planlagte arbejdstid og kan indstilles til at stille spørgsmål ved afvigende tidsregistrering.

 

Visma Time - nemmere bliver tidsregistrering ikke

  • Nemt og hurtigt for medarbejderen at tjekke ind
  • Mulighed for at tilføjes tolerancegrænser
  • Simpel og hurtig registrering af variabler såsom overarbejde, afspadsering og sygdom
  • Nemt for den daglige leder at have styr på medarbejderens vagtplan
  • Samme pris uanset hvilken løsning du vælger. Kunden kan også nemt kombinere, så de både bruger app, web og terminal samtidigt (uden merpris). 

 

 

Hør mere om Visma Times terminalløsning

Har du flere spørgsmål til løsningen? Eller kunne du godt tænke dig at se en live demonstration, så kan du nemt booke en demo og uforpligtende snak her. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til Sales & Customer Success manager Kim Simonsen på tlf. +45 42822160