avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Digital byggdagbok

av Patricio Beck

Dokumentera, kommunicera och följ upp på ett ställe

Visma Constructions digitala byggdagbok gör det enkelt att dokumentera, följa upp och kommunicera i byggprocessen på ett samlat ställe. Berörda från såväl beställare som utförare har enkel åtkomst till anteckningar, rapporter, väder och bilder i realtid.

Med vår Byggdagbok kan varje anställd rapportera en händelse på ett byggprojekt, till exempel ett påbörjat eller avslutat arbetsmoment. Foton kan skickas med varje händelse och väderinformationen inhämtas automatiskt av appen.

Projektledaren kan i sin app följa inrapporteringen och välja vilka händelser man vill använda till Byggdagbokens rapport. När kommunikationen sker digitalt krävs inga samtal eller besök ute på projektet för att följa arbetet. 

 

Minska kravet på förvaring genom att alltid ha tillgång till verksamhetens byggdagböcker via app eller online. När händelsen och byggdagboksbladet är skapat så kan man sortera och filtrera informationen efter eget behov. Man har full översikt flera år bakåt i tiden med ett par knapptryck och är säker på att all information finns sparad. 

Arbetsledaren kan om det behövs hantera flera olika projekt samtidigt, få uppdateringar skickat till sig i appen från personal på arbetsplatsen och klassificera händelser. Du kan enkelt bifoga en eller flera bilder till händelser vilket förenklar för alla användare.

  • Dokumentera byggprocessen digitalt och lättåtkomligt
  • Delegera händelser till rätt ansvarig direkt i appen
  • Hantera allt som krävs enligt AB04
  • Automatisk väderinformation
  • Använd var som helst via dator, platta eller mobil

Byggdagbok - vad gäller? 

För den enskilde byggherren eller projektledaren kan det finnas många frågor angående vilket regelverk som gäller. Kravet på att föra byggdagbok regleras inte i den svenska lagen utan är en så kallad Allmänna bestämmelse som överenskommits av intresseorganisationer.

För mer information om de krav som ställs på de olika sidorna av upphandlingen och vad en allmän bestämmelse är rekommenderar vi er att ladda ner vår guide. I den finns också information om hur vår digitala byggdagbok kan hjälpa ert företag att bli mer lönsamt. 

 

Kalendervy i ByggdagbokenKalendervy i Byggdagboken

 

Händelser i ByggdagbokenHändelser i Byggdagboken