Mina produkter
Hjälp

Digital tidrapportering för byggprojekt

av Patricio Beck (Uppdaterad ‎30-11-2023 11:11 av Patricio Beck VISMA )

Det finns ett flertal fördelar med att använda digital tidrapportering framför att använda sig av ”det gamla hederliga pappret”. Tack vare att systemet är molnbaserat går det enkelt att både föra in och ta del av informationen var och när man vill i realtid, via surfplatta, appen för iOS och Android, mobila webben, Regbox och webben. Bättre kontroll över timmarna leder dessutom till såväl mindre tappad tid (= mer fakturerbara timmar) och mindre administration.

Vår lösning är specifik utvecklad för byggbranschen och helt molnbaserad. Det innebär bland annat att ni alltid vet var er information finns, samt att den alltid är nåbar och i tryggt förvar. 

  • Fullständig koll på fakturerbara timmar
  • Minimal administration för hela bolaget
  • Dagliga fakturerings- och löneunderlag
  • Använd var som helst via dator, platta, mobil eller regbox
  • Möjlighet att anpassa tid för t.ex. schema och övertid
  • Flexibelt, stora anpassningsmöjligheter 
  • Geodata

Korrekta underlag
Följ era anställda i realtid med och få korrekta tidrapporter att använda som underlag för faktura- och lönehantering. Systemet delar automatiskt in rapporterade tider i OB-timmar och övertid enligt ert företags regler. Du kan även aktivera Visma Construction skräddarsydda ÖB- och Övertidsklocka som automatiskt filtrerar arbetstider baserat på tidsschema. Alla tider kan också exporteras till externt löne- och faktureringssystem.

För enklast möjliga rapportering går det att skapa egna fält för traktamente, foton, milersättning och kommentarer. Allt enligt er verksamhets behov.

Egna formulär och checklistor
Ni kan på några sekunder skapa egna digitala formulär för att ni ska kunna få precis den information som är relevant för era projekt, formulär som dina användare fyller i åt dig. Utforma uppgifter, checklistor och protokoll för ännu bättre hantering av era projekt- och arbetstider.

 

Ladda ner vår guide gällande Tidrapportering eller kontakta vår supportavdelning via mejl movenium.kundservice@visma.com.

Kalendervy i TidrapporteringKalendervy i Tidrapportering

 

Veckorapport i TidrapporteringVeckorapport i Tidrapportering

 

1 av 4 inmatningsmetoder Stämpelklocka i Tidrapportering1 av 4 inmatningsmetoder Stämpelklocka i Tidrapportering

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här