avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Det har varit märkliga månader den senaste tiden......

av Linda Sablic

Det har varit märkliga månader den senaste tiden, det har inneburit att vi har fått disciplinera oss på ett sätt som vi inte har varit vana vid. Många av oss har arbetat hemifrån under hela perioden sedan i mitten på Mars då Covid 19 tog över världen. Vi på Customer Success har kämpat på tillsammans med er, våra kunder, och vi sammanfattar denna tiden med att det har gått över förväntan. Vi har hanterat ärenden löpande och stått till er tjänst. Ni har varit fantastiska, vi har tillsammans med er kunnat se till att vår verksamhet fortsätter som “vanligt”. Vi har fått  fina betyg av er kunder och vi kämpar på och hoppas att vi kan fortsätta vår resa tillsammans.

 

Julen närmar sig med stormsteg! 

Vi vill därför redan nu passa på att önska er en riktigt God Jul med allt vad det innebär.

 

Customer Success för Visma Control och Document Center Enterprise  vill också passa på att rekommenderar att ni aktivt går in på vårt Community och tar del av alla inlägg. Customer Success arbetar med att proaktivt möta er kunder och hoppas  att vi på detta sätt kan ge er den hjälp ni önskar. 

 

Vi går just nu in i en högsäsong då det oftast kan generera långa väntetider i telefonen. Vi ber dig därför att helst skicka in ditt ärende till visma.control@visma.com så hanterar vi det så snabbt som möjligt. 

 

Vi blickar nu framåt, det nya året 2021 inväntar vi med stor framtidstro. Vi har redan påbörjat spännande projekt som innebär att vi ännu mer kommer arbeta med att framtidssäkra våra produkter och ha fortsatt stort fokus på er kunder.

 

Vänliga hälsningar

 

Customer Service Manager

Linda Sablic