Mina produkter
Hjälp

Digitalisera styrelsearbetet med Admincontrol!

av Karin Grawsiö (Uppdaterad ‎11-12-2017 20:33 av Karin Grawsiö VISMA )

För inte så länge sedan förvärvades bolaget Admincontrol av Visma och deras lösning är ett bra komplement till Visma Control Product Line.

Admincontrol är en styrelseportal och ett dokumentdelnings- och samarbetsverktyg för styrelsen, ledning, administration och andra intressenter i företaget. Styrelseportalen ger möjlighet att arbeta pappersfritt och effektivt. Dokumenten är alltid tillgängliga online och offline i en säker och användarvänlig lösning, via web eller iPad-/iPhone-app. Förutom möjligheten till säker inloggning via BankID, har man även möjlighet att signera dokument elektroniskt som blir juridiskt bindande

 

Förberedelse och distribution av styrelsematerial blir enklare, mer kostnadseffektivt och betydligt säkrare än med distribution via e-post, vanlig post eller andra kanaler. Möten och uppföljningar kan också ske mer effektivt och smidigt. Processer och rutiner för kallelser, genomförande och uppföljning i samband med styrelsemöten och andra möten kan lätt flyttas in i portalen. Det gör styrelseportalen till ett ovärderligt verktyg före, under och efter styrelsemötet.

 

Vill du få en demonstration?

Kontakta då Henrik Wahlström på Admincontrol på 0721 511 430 eller skicka ett mail på wahlstrom@admincontrol.com

Admincontrol.jpg

 

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här