Mina produkter
Hjälp

Lär känna Visma Trust Centre

av Charlotte Mårtensson (Uppdaterad ‎10-06-2022 13:52 av Charlotte Mårtensson VISMA )

Har du hittat till Visma Trust Centre? 

 

Visma Trust Centre är en plats på vår webb där vi samlar information om säkerhet, integritet och dataskydd i våra lösningar och hos Visma i stort. Du finner länken till Trust Centre längst ned på alla visma.com-sidor.

 

Visma Trust Centre har en avdelning för "Security" och en för "Privacy".

AnnikaLindnOleander_3-1652724992646.png

 

Under Privacy finner du Vismas Privacy Statement och du kan läsa om vårt dataskyddsprogram och om dina rättigheter och skyldigheter som individ och som kund till Visma.

 

Under Security kan du läsa om de säkerhetsprogram som Visma följer vid utveckling och leverans av våra produkter och tjänster. Ett väldigt bra sätt att finna rätt information om säkerhet är att använda produktsöken:AnnikaLindnOleander_1-1652725423848.png

När du fyller i namnet på din produkt/lösning från Visma får du fram uppgifter om vilket datacenter som används för en molntjänst och om var (i vilket land) data lagras fysiskt. Dessutom finner du uppgift om våra underleverantörer, som är del i leveransen (exempelvis om vi använder en lösning för användarvägledning). Du kan också läsa om de säkerhetsprogram som gäller för vår leverans. Vismas säkerhetsprogram gäller också för lösningar som inte är molntjänster. Pröva gärna att söka på både Visma Control och Visma.net AutoPay.

 

Har ni frågor kan ni alltid kontakta supporten på e-post  visma.control@visma.com 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här