avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Leverantörsfakturaprocessen Document Center Enterprise har fått nytt gränssnitt

av Charlotte Mårtensson

Leverantörsfakturaprocessen Document Center Enterprise är  uppdaterat med det senaste gränssnittet Nordic Cool 3 som vi har för hela  produktlinjen.  Årets version är 12.00  finns tillgänglig för er kunder i slutet av augusti. Här kommer några smakprov på nya gränssnittet.

 

Öppna fakturaÖppna faktura

AttesteraAttestera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Kommentarer
ghasai
CONTRIBUTOR *
av ghasai

Hej

kommer det även att finnas ett nytt gränssnitt för DCE administrator? Och kommer man att kunna registrera flera atteststeg för en sakgranskare alltså flera chefsnivåer beroend epå fakturans belopp? Ett sådant attest-träd finns ju i flertal andra workflow system.

Mvh

av Charlotte Mårtensson

Vi har uppdaterat vissa delar i Visma Administrator i nya versionen men har inget grafiskt attestträd Det kommer fler uppdateringar i Visma Administrator i kommande versioner.  Det finns bra information i fakturamallarna som ligger i rutinen återkommande faktura på hur färdvägen och vilka beloppsgränser som gäller. Eller kan man se attestflöde via rapporterna. Man kan redan idag registrera flera atteststeg beroende på fakturans belopp per konto/koddel per rad och fakturans totala belopp. Attestflödet styrs bla  via referensvärde och sen läser systemet av  beloppen och vilka konto och koddelars reglerverk. som finns uppsatta i er lösning.   Lösningen  är flexibel och kan sättas upp på många sätt. Saknar ni något i flödet så kontakt er Visma konsult.