Mina produkter
Hjälp

Skydda företagets pengar i sommar - prova AutoPay Detect kostnadsfritt!

av Annika Lindén Oleander

Sommartid och semester innebär tyvärr också att bedrägeriförsök mot företag ökar. Bedragare testar om rutiner och kontroller är försvagade under perioder med lägre bemanning. Vi på Visma har tagit fram AutoPay Detect, en tjänst för säkrare betalningar. För att ge våra kunder en säkrare sommar erbjuder vi er att prova tjänsten kostnadsfritt under perioden 3 juni t o m 31 augusti.

 

 

Så skyddar AutoPay Detect företagets pengar


image (15) - Copy.png

AutoPay Detect är vår tjänst för säkrare betalningar med mer än 25 olika automatiska kontroller av utbetalningar och betalningsmottagare. AutoPay Detect gör utförliga kontroller av dina betalningstransaktioner innan de skickas vidare till banken. Varningar visas för betalningsgodkännaren direkt i gränssnittet i AutoPay och utbetalningarna kan stoppas snabbt och effektivt.

Tjänsten AutoPay Detect bygger på kontroller som utförs av Inyett, ett företag i Visma-koncernen. En komplett beskrivning av kontrollerna finner du här

 

 

 

Så här kan du prova AutoPay Detect: 

 

Screenshot 2024-06-03 080947.png

Aktivera AutoPay Detect i perioden 3 juni t o m 31 augusti. 

Inne i AutoPay kommer du att se en banner och även en pop-up ruta (se bilden till vänster). Där finns information om erbjudandet och guidning vidare till aktivering.

 

Du som har administratörsroll kan aktivera AutoPay Detect och det görs inne i AutoPay, under Administration och Varningar. Här kan du själv göra inställningar och anpassa kontrollerna till förutsättningar i din organisation, exempelvis sätta gränsvärden.

 

Om du inte vill använda AutoPay Detect mer efter den 31 augusti ska du avaktivera tjänsten. Om du uppskattar vår tjänst och fortsätter använda den kontrolleras dina utbetalningar till priset 1,50 kr per transaktion fr o m den 1 september.

 

Erbjudandet att prova AutoPay Detect utan kostnad gäller kunder med AutoPay som inte redan använder AutoPay Detect eller Inyett Detect

 

Läs mer om AutoPay Detect, lyssna på webbinar och följ vår guide för att komma igång!

 

1 Kommentar

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här