Mina produkter
Hjälp

Sommarhälsning och en spännande höst!

av Karin Grawsiö

Under tiden som gått med pandemin så har vi ju alla fått ställa om till en ny vardag på många olika sätt, men i och med att vaccineringen tagit fart så hoppas vi att så sakteliga kunna få återgå till den vardag vi är vana vid, och att vi har möjlighet att träffa er kunder i olika sammanhang framöver.

Att hantera möte och olika “träffar” via webbmöten går ju i många fall mycket bra men det kan aldrig ersätta det personliga mötet.

 

Varje år så här dags brukar vi ju prata mycket om vår nästa version av Visma Control Product Line, men i år har vi givit lite andra besked om ni t ex frågat konsult eller support.

Vi har meddelat att vi kommer släppa en version mot slutet av 2021/början 2022 istället och att vi kommer återkomma med mer detaljer kring innehåll efter sommaren.

 

Anledningen till detta är att vi just nu jobbar med ett mycket spännande moln-och utvecklingsprojekt för vår produktlinje, där vi kommer kunna erbjuda Visma Control med vårt EFH flöde (DCE) som en molntjänst.

Detta kommer ge er kunder ännu större möjligheter till automatiseringar och effektiviseringar bland annat genom att ni inte längre behöver lägga tid på tex uppgraderingsprojekt.

Vi har också genom pandemin sett ökade behov av ha ett system med moderniserade funktioner, som är lättillgängliga oavsett var man befinner sig, och det vill vi kunna erbjuda er ännu mer än vad vi kan idag.

 

Vi kommer återkomma med mer information även kring detta projekt senare under hösten, men vill ni redan nu visa intresse och få mer information, så kan ni kontakta vår säljavdelning och Maryam Dahan, maryam.dahan@visma.com.

 

Till sist vill vi passa på att önska Er en Glad midsommar och en solig, härlig och avkopplande sommar!  

 

sommar.png

 

Varma hälsningar från Karin, Charlotte och Annci

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här