Mina produkter
Hjälp

Välkommen tillbaka till jobbet och det här händer hos oss på Visma Control PL!

av Karin Grawsiö

Jag hoppas ni har laddat batterierna, att hösten känns som en härlig utmaning, och vi snart får större möjligheter att träffas.

Dock känns det lite väl höstlikt redan nu, i skrivandets stund, med regn, blåst och 13 grader....😉

 

Varje år så här dags brukar vi ju prata mycket om vår nästa version av Visma Control Product Line, men i år har vi ju tidigare meddelat att vi kommer släppa en version mot slutet av 2021/början 2022 istället och att vi inom en snar tid kommer återkomma med mer detaljer kring den.

 

Anledningen till detta är att vi just nu jobbar med ett mycket spännande moln-och utvecklingsprojekt för vår produktlinje, där vi kommer kunna erbjuda Visma Control med vårt EFH flöde (DCE) som en molntjänst.

Detta kommer ge er kunder ännu större möjligheter till automatiseringar och effektiviseringar bland annat genom att ni inte längre behöver lägga tid på tex uppgraderingsprojekt.

Vi har också genom pandemin sett ökade behov av ha ett system med moderniserade funktioner, som är lättillgängliga oavsett var man befinner sig, och det vill vi kunna erbjuda er ännu mer än vad vi kan idag.

Vi kommer såklart återkomma med mer information kring detta projekt under hösten, men vill ni redan nu visa intresse och få mer information, så kan ni kontakta vår säljavdelning och Maryam Dahan, maryam.dahan@visma.com.

 

Till sist vill vi även slå ett slag för våra digitala kunddagar, Visma Community Live, som kommer vara under v. 41.

Inbjudan och anmälan kommer snart så gör en Save-the-date för ett par stycken 20-30 minuters webinar mellan 11-15  oktober.

 

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här