Mina produkter
Hjälp

Visma DCE Mobile ingår i din DCE licens

av Charlotte Mårtensson (Uppdaterad ‎17-04-2018 16:03 av Charlotte Mårtensson VISMA )

Har du en telefon som kan surfa på internet så har du möjlighet att hantera dina fakturor med den. Visma DCE Mobile är ingen app som du laddar ner eller måste uppdatera, det räcker att din telefon kan komma åt internet.
Du får en länk till Visma DCE  och du loggar i som vanligt i systemet. via din telefon.  DCE Mobile är designat för mobila enheter och har en enkel layout. Här kan du sakgranska och attestera dina färdig konterade fakturor med några enkla klick.
DCE Mobile är designat för mobila enheter för både smartphone och plattor.
Du kan se aktuella fakturor i din inkorg som ligger i sakgranskning eller attest. Man kan enkelt sakgranska och attestera. Vill man se kontering och kika på fakturabilden klickar man vidare på vald faktura.

Denna funktion ingår i DCE , ingen tilläggslicens. Det som behövs är att göra en installation på er server. Kräver DCE 10.00 om du både vill sakgranska och attestera.  Vi har förbättrat läsfunktionen på konto och koddelar då vi även visar beskrivning på konto och koddelar. Denna funktion kom i december 2017 till versionen DCE 10.10. Vill du veta mer kontakta din Visma konsult eller skriv till mig här på forumet.Visma DCE MobileVisma DCE Mobile

 Klicka här för att se en video på hur det fungerar.

 

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här