avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Mamut Användardagar 2019

av Niclas Fundin

Välkommen till en träff ur ditt perspektiv. Våra uppskattade användardagar är tillbaka med fokus på hur du (och din verksamhet) kan få ut mesta möjliga av ert affärssystem. Se nedan vilka orter vi besöker.

 

Här ger vi dig handfasta tips kring hur du kan jobba smartare i Mamut, samt även en djupare inblick kring utökade möjligheter och alternativ för er som vill dra mer nytta av automatisering, eller har behov av ökad prestanda.

 

Tillfället ger stort utrymme för frågor, diskussion och erfarenhetsutbyte - med såväl våra experter på plats som övriga Mamut-användare. Vi börjar med frukost på samtliga orter (seminariet börjar 08:30) utom Örebro där vi börjar med eftermiddagsfika (seminariet börjar 15:00).

 

Agenda

  • Trendspaning - trender och inspiration
  • Visma Mamut nu och framåt - hör om kommande funktionalitets- förbättringar och den övergripande planen framåt för Mamut.
  • Skicka och ta emot e-fakturor - Visma AutoInvoice finns i Mamut och är enkelt att ansluta sig till. Här tittar vi på hur tjänsten fungerar, och hur ni kommer igång.
  • Support - hör om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa er såväl inom som utanför serviceavtalet.
  • Tips & Tricks - få konkreta tips för ditt dagliga arbete i Visma Mamut.
  • Möt våra partner - våra certifierade partners presenterar sig och berättar om hur de kan stötta er idag eller vid en eventuell uppgradering.
  • Visma.net - presentation av vårt molnbaserade affärssystem, tillika vår rekommendation för er som vill uppgradera Mamut för att få del av djupare funktionalitet och ökad flexibilitet.
  • Mingel - frågor, diskussioner och erfarenhetsutbyte

Dela gärna dina önskemål om vad vi bör ta upp, eller frågor du vill ha svar på som en kommentar här*. Det vi inte har möjlighet att lyfta eller prata om under evenemanget besvarar vi direkt i communityt.

 

*Inloggning krävs

 

Ort Datum Plats
Malmö 22 maj 08:00-11:30 Vismas kontor, Styrmansgatan 2
Norrköping 23 maj 08:00-11:30 Elite Grand Hotel, Tyska Torget 2
Stockholm  28 maj 08:00-11:30 Vismas kontor, Lindhagensgatan 94
Örebro 28 maj 14:30-18:00 Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1
Göteborg 29 maj 08:00-11:30 Vismas kontor, Gårdatorget 2