avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Release notes Visma Mamut 23.0

av Niclas Fundin (Uppdaterad ‎16-12-2019 20:01 av Niclas Fundin VISMA )

Nu har vi släppt version 23 med en rad nyheter. Bland annat har vi uppdaterat med ett fräscht gränssnitt så att det är mer i linje med Vismas övriga produkter. Sedan har vi tagit till oss och implementerat två av er användares vanligaste förslag till förbättring rörande AutoInvoce. Det var att kunna sätta en specifik e-postadress för mottagande av e-post-fakturor som skickas genom AutoInvoce. Samt en enkel attest funktion för att godkänna inkomna fakturor. 

 

Nedan ser ni alla nyheter och buggfixar i version 23.0 

 

Uppdaterat gränssnitt 

Fokusområden i Mamut har nu uppdaterat med Vismas nya gränssnitt. Du kommer fortfarande hitta alla funktioner på samma ställe.

 

Nya funktioner i AutoInvoice 

Nu finns det en attest-funktion för inkommande fakturor. Detta är en valbar funktion som är aktiverad som standard. När funktionen är aktiverad måste fakturorna godkännas innan de kan skickas till redovisningen. Ni godkänner fakturor på fakturan under inkomna fakturor i AutoInvoice.

Det är också möjligt att sätta upp behörigheter till vilka som ska kunna attestera fakturor och/eller skicka till redovisningen.  Ni hittar detta under behörighetsprofil - försäljning och fakturering

 

Guiden för Autoidentifiera har blivit uppdaterat för att även finna e-post och print i tillägg till elektroniska mottagare när en sökning genom kundregistret görs.  

 

Lagt till möjligheten att skapa AutoInvoice-order genom APIet .

 

Lagt till möjligheten att klippa och klistra inne i Inställningarna för AutoInvoice och i skickade och mottagna dokument. 

 

Förbättrad hantering av inaktivitet i inställningarna för AutoInvoice och i skickade och mottagna dokument. 

 

Lagt till fält för specificera kundens land så det kommer med i e-fakturan. Väljer ni på kontakt - övrig info

 

Lagt till fält för att specificera mottagande e-postadress för AutoInvoice på kunden. Fyller ni i under kontakt - Inställning - AutoInvoice

 

Buggfixar

Fixat problem med att generera originalutskrift från kreditnota som hade misslyckats

Fixat problem med bilagor som misslyckas ladda ned

Fixat problem med bilagor som blev kopierade från duplicerade företagsdatabaser

 

Ladda ned version 23.0