Mina produkter
Hjälp

Byte av datacenter för Visma.net ERP (finans och logistik)

av Anders X Nilsson

Plane.png

I juli 2019 informerade vi alla primary contact hos er som använder Visma.net ERP om att vi planerade att byta/ändra datacenterleverantör för Visma.net ERP. Detta sköts på framtiden och är nu planerat till hösten 2020 och vi är i full gång med förberedelserna.

 

De första kunderna kommer att flyttas i juli och planen är att ha flyttat alla kunder under 2020. Nedan kan du läsa mer om vilka datacenter det gäller, varför vi gör flytten och kontaktinformation i de fall du har några frågor rörande detta.

 

Vad är tidplanen för flytten?

Under hösten 2020 kommer vi att påbörja bytet/ändrad datacenterleverantör för Visma.net ERP. Kunddatan kommer att flyttas från Visma IT & Communications (DigiPlex Norway Rosenholm and Ulven) till Amazon Data Center (AWS Stockholm region). Flytten kommer att genomföras gradvis i planerade servicefönster som kommer att kommuniceras via Communityt. De första kunderna flyttas under tredje kvartalet och vi planerar att vara färdiga med flytten av alla kunder under 2020.

 

Vad är anledningen till att Visma byter datacenter?

För att kunna erbjuda en mer stabil, skalbar och framtidssäker driftmiljö för dig som kund.

 

Varför får du denna information?

I Terms Of Service (TOS) åtar sig Visma Software AB att informera om vi byter underleverantörer i någon av de tjänster du som användare använder. Visma har ingått ett databehandlingsavtal med underleverantören för att uppfylla de skyldigheter som anges i detta Terms Of Service. Se kapitel 3.4 i användaravtalet.

 

Vi rekommenderar dig att följa Visma.net ERP här på vårt kund-community där vi kontinuerligt kommer att tillhandahålla relevant information relaterad flytten.

 

Om du vill veta mer om hur Visma lagrar och behandlar kunddata kan du läsa mer här.

 

Om du har några frågor, är du välkommen att kontakta oss!

Kundcenter: 010-141 26 66 | E-post: vismanet@visma.se

 

Med vänliga hälsningar,

Customer Success, Visma Software AB

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här