Mina produkter
Hjälp

Visma Community Live 2021 - Möt oss digitalt 11-15 oktober!

av Tobias Söderlund (Uppdaterad ‎17-09-2021 09:02 av Jesper Garpö VISMA )

Många av er som använder Visma.nets produktlinje vill ta del av nyheter via webinar och video och nu i oktober bjuder vi in till Visma Community Live 2021, där vi som arbetar med Visma.net har satt ihop ett program, bestående av ett antal webinar, som vi hoppas att ni kommer att uppskatta.


Tips och Trix i Visma.net Project Management - Se exempel och få användbara tips, exempelvis hur du lägger till bilagor från projekt direkt på fakturan samt hur "Ingen Flextid" fungerar.
För anmälan till Visma.Net Project Managements webinar klicka här.

Lyssna på Visma Softwares VD, Carola Lissel, gå igenom om Vismas övergripande strategi och vision via anmälan här.

 

Vismas hållbarhetschef, Robert Åkerberg, berättar om hur vi som koncern jobbar med hållbarhet. Vi tar en närmare titt på några initiativ, hållbarhetsrapportering samt vad du och ditt företag skulle kunna titta närmare på. Anmäl dig här.

 

Lyssna på Martin Öberg, Director of Security Operations, berätta om säkerhet. Alla kan drabbas av angrepp och bedrägerier, men hur vet man att man drabbats innan det gått för långt? Anmäl dig här.

 

Hör om hur andra Visma-lösningar kan komplettera den eller de ni har, samt om de möjligheter vi kan erbjuda er "inom familjen". Anmäl dig här.

 

Vi vågar lova att det är väl investerad tid.

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här