avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Visma Severa möter framtiden

av Susanne Neretnieks

Vi på Visma Severa är väldigt glada över det förtroende ni visat oss och vår systemlösning i många år. Vi har fått många bra synpunkter från er kunder om hur vi kan vidareutveckla och förbättra systemet ytterligare, och sedan 2014 har vi även genomfört ett stort antal djupintervjuer med kunder för att identifiera nya behov och förbättringsområden.

Resultatet av detta blir en helt ny upplevelse där vi behåller den grundläggande funktionaliteten och stödet i arbetsprocesserna och fokuserar på följande områden:

1) Förbättra användbarheten och visa ett tydligare flöde
Användargränssnittet har moderniserats för att bättre stödja arbetsflödet, minimera antalet klick, t.ex. genom dra-och-släppfunktionalitet, och återanvända information för ökad automatisering

2) Omvandla data till insikt
I Severa kan man titta på ett stort antal rapporter och analyser, och nu kan man även visualisera och förklara om värdena ligger inom era definierade gränser, t.ex. genom att färgmarkera värden inom vissa intervaller och visualisera om ett värde har gått upp eller ner med hjälp av pilar.

3) Ge mervärde till alla användare
Vi har förbättrat verktyg för alla användare och visar ett tydligare flöde från försäljning, projekt till fakturering.

 

Den nya versionen vidareutvecklas löpande och kommer att finnas tillgänglig för pilotkunder under december 2016. Övergången kommer inte att innebära någon migrering av data utan ni kommer att kunna fortsätta arbeta med era befintliga data i det nya användargränssnittet.

Information om den nya versionen kommer att presenteras löpande på vårt Community. Vi hoppas och tror att ni kommer att uppskatta denna satsning. Så håll utkik!

9 Kommentarer
Anonymous
Inte tillämpbar
av Anonymous

Finns det någon lista eller motsvarande om man vill bli pilotkund? 

av Johan Paulsson

Hej,

Det kommer att komma information om hur övergången från befintliga Severa till nya Severa sker. Vår produktchef är på semester denna vecka men är åter på kontoret på måndag. Jag ber Susanne återkoppla angående eventuellt pilotprogram,

Anonymous
Inte tillämpbar
av Anonymous

Tack Johan.

Anonymous
Inte tillämpbar
av Anonymous

Hej, 

 

Någon möjlighet att bli pilotkund eller att snabbare få tillgång till den nya versionen? 

Anonymous
Inte tillämpbar
av Anonymous

Hej, 

 

Nu är vi snart i december, vad finns det för möjlighet att bli pilotkund? 

av Susanne Neretnieks

Hej!

Roligt att ni är intresserad av att bli pilotkund! Vi noterar ert intresse och återkommer lite längre fram i december till er som anmält intresse. I dagsläget ser tidplanen snarare ut att landa i jan-feb för att få till gång till en så komplett version att pilottesta som möjligt. Vi är väldigt måna om att den ska ha hög kvalitet också, därav tidsförskjutningen. 

Vänliga hälsningar, Susanne

av Susanne Neretnieks

Hej Niclas, 

 

Vi har inte spikat hur lång tid övergångsperioden kommer att vara, men vi behöver ta hänsyn till den typen av faktorer som du nämner, t ex semestertider, tillgång till information och utbildning i nya Severa och hur väl den nya versionen uppfyller kvalitetskraven.

Vi återkommer med mer information om övergångsperioden när vi kommer närmare utrullningen.

 

Vänliga hälsningar, 
Susanne 

Anonymous
Inte tillämpbar
av Anonymous

Hej, 

Hur ser det ut med tid för utrullning? När kommer pilotkunder att få tillgång till det?

av Susanne Neretnieks

Hej!

Som planen ligger nu kör vi igång med ett begränsat antal piloter under april. 

Vänliga hälsningar, 

Susanne