Mine områder
Hjelp

Mamut Brukerdag i Oslo

av Henrik Horn (Oppdatert ‎25-07-2018 16:09 ( )

Den 19. April ble det avholdt årets første Mamut One brukerdag, og nesten femti entusiastiske kunder hadde tatt turen til Vismas lokaler på Skøyen for å delta på Mamut One brukerdag.

 

Vi hadde flere emner på agendaen den dagen, og det ble innledet av salgsdirektør Kjetil Skeie som gikk igjennom trender i markedet, utvikling og hva Visma fokuserer på. Her ble det snakket både om Automatisering, AI og effektivisering i en sammenheng slik det praktisk slår ut for våre kunder.

 

Neste del gjaldt en status på Mamut One presentert av produktansvarlig Henrik Horn. Her tok vi et raskt tilbakeblikk på historien til Mamut helt tilbake til 1996 og hvordan de neste årene vil se ut. Vi så også på Mamuts kommende nye funksjonalitet for å sende- og motta elektroniske fakturaer direkte i Mamut uten å bruke Mamut Online.

 

Mamut brukerdag bilde 1.jpg

 

 

Filip Caspersen tok oss igjennom en demonstrasjon av hvordan man kan digitalisere lønn og reiseregninger med bruk av Visma.net Payroll. Jørn Karlsen, kjent for mange Mamut kunder fra sine aktive kurs og temadager gikk mer faglig til verks og snakket litt om lønn og regelendringer for 2018. Dagens agenda ble avsluttet av Lars Ottesen, advokat i Visma som er ekspert på GDPR og ga oss et innblikk i det nye regelverket. Kunder som ønsket fikk satt av god tid i etterkant av dagen til å stille spørsmål og prate med alle våre representanter.

 

Vi vil arrangere flere brukerdager i tiden som kommer, så følg med på nyhetsbrevet fra oss om nye datoer og steder.