Mine områder
Hjelp

Mamut One Temadag

av Anders Johansen (Oppdatert ‎02-06-2020 14:21 av Anders Johansen VISMA )
Vi har tidligere sendt ut en e-post med invitasjon til Mamut One Temadag, vårt mest populære kurs på våren. Målet vårt med denne dagen er at du skal være trygg på at du er oppdatert innen lønn og regnskap. 
 
På grunn av dagens situasjon og alle endringer som er kommet har vi nå tilpasset kurset og agendaen til å inkludere så mye oppdatert og relevant informasjon som mulig. 
 
Ikke nok med at det kan være vanskelig å få oversikt over alle nyheter og endringer, men det kan også være utfordrende å gjennomføre i praksis da dette er nytt for veldig mange. 
 
Vi har endret kurset, slik at du selv kan bestemme om du kun vil være med på den teoretiske delen eller hele kurset som også inneholder den praktiske delen:
 
 
Mamut One Temadag - teoretisk del
Generell teori hvor agendaen er oppdatert til å også omhandle nyheter og endringer relatert til Korona. Se full agenda.
 
Mamut One Temadag - hele kurset
Tilgang til både den teoretiske delen og en praktisk del som viser gjennomføringen i Mamut One. Se full agenda.
 
 
Det forventes at kurset blir tilgjengelig i uke 20 og vi vil selvfølgelig oppdatere agendaen fortløpende frem til kursdato, slik at den er så relevant som mulig når kurset blir lagt ut. 
 
Kurset blir i år kun tilgjengelig på nett. Det betyr at du kan se kurset akkurat når det passer deg da vi vet at mange har en annerledes arbeidsdag i disse tider.