Mine områder
Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hjelp

Total Aksjebok 2021

av Knut Lofsberg (Oppdatert ‎07-12-2021 12:55 av Morten Heide VISMA )

Klikk her for å starte nedlastingen av Total Aksjebok 2021

 

Installasjonsveiledning laster du ned her.

Brukerveiledningen vil være tilgjengelig inne fra klienten ved å velge Hjelp | Brukerveiledning fra menybåndet.

 

Lisensnøkkel
Denne første versjonen av Total Aksjebok krever ingen lisensnøkkel for å komme i gang. Lisensnøkler vil bli sendt ut i en separat e-post i løpet av de nærmeste dagene. Produksjon av aksjonærregisteroppgave og innsendelse til Altinn, vil ikke være mulig uten at lisensnøkkel er registrert. Registrering av lisensnøkkel kan gjøres enkelt av sluttbruker. Nærmere fremgangsmåte vil bli gitt ved utsendelse av lisensnøkkel.

Aksjonæregisteroppgaven
Total Aksjebok 2021 inneholder Aksjonærregisteroppgaven for 2021 - men, som nevnt ovenfor, er lisensnøkkel påkrevd for å generere aksjonærregisteroppgaven.

Altinn
I følge planene til Aksjonærregisteret, vil Altinn åpne for mottak av reviderte årsoppgaver ca 6. desember 2021. Fra denne datoen vil det også være mulig å laste ned preutfylte aksjonæroppgaver.

Oppstart av Total Aksjebok
Oppstart av Total Aksjebok gjør du via oppstartsikonet "Total 2021", som er opprettet både under programmenyen og direkte på skrivebordet. Når du kommer inn i klientregisteret, velger du "Aksjebok" i moduloversikten nede til høyre. Marker deretter ønsket klient i listen, og klikk deretter på Start-knappen eller dobbeltklikk på klienten.