avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Vi bytter navn til Visma eAccounting AS

av Kaj Sjursen Kleveland
Vi vil bare fortelle deg at fra 01.01.2020 bytter vi navn fra Visma Mamut AS til Visma eAccounting AS.
 
Bakgrunnen for navnebyttet er en omorganisering av vår produktportefølje for å ytterligere styrke satsingen på skybaserte løsninger for småbedrifter, regnskapsførere og revisorer. Det er kun snakk om et navnebytte, vi beholder det samme organisasjonsnummeret og endringen vil ikke påvirke ditt kundeforhold på noen annen måte.
 
Du kan bruke våre løsninger på akkurat samme måte, med de samme dyktige supportkonsulentene og kontaktpersonene du er kjent med.
 
Som et ledd i den styrkede satsingen på skybaserte løsninger vil Ole Hasven bli ny daglig leder i Visma eAccounting AS. Han har de siste årene vært vår produktdirektør, og tiltrer rollen som daglig leder 01.01.2020. 
 
- Vi er ekstremt opptatt av å levere på de forventningene markedet og du som bruker til enhver tid har til funksjonalitet og brukeropplevelse. Med et styrket fokus på våre kjerneprodukter kan vi levere bedre funksjonalitet og en bedre brukeropplevelse, raskere til våre kunder.
 
Ambisjonen er at vi i enda større grad skal møte dine krav til en fremtidsrettet løsning, slik at du kan forenkle og effektivisere din hverdag i enda større grad, sier Ole Hasven.
 
Vi jobber i disse dager med mange spennende nyheter og forbedringer, og gleder oss veldig til å vise dere hva vi har jobbet med. I mellomtiden ønsker vi alle våre kunder en riktig god jul.
 
 
Med vennlig hilsen
 
Kenneth Løvold
 
Daglig leder
Visma Mamut AS