Mine områder
Hjelp

Kasseløsning for alle

av David Aarstein
Mange bedrifter har kassesalg som en viktig inntektskilde uten at de trenger mange store og profesjonelle kasser. De har mye å hente på å utvide Visma Global med integrert kassefunksjonalitet.

Visma ERP POS har nå vært i markedet i 4 år. Produktet har vært en suksess.

Ny funksjonalitet
Som vanlig når nye produkter lanseres er det en del funksjonalitetsønsker som kommer umiddelbart. Derfor er det implementert svært mye nyttig funksjonalitet etter tilbakemeldinger fra markedet i senere versjoner. Så mye at Visma ERP POS er blitt et helt nytt produkt med mange flere bruksområder. Nå er det bl.a. mulig å hente opp åpne poster fra Visma Global og betale de med kort i kassen, hente opp ordrer som er påbegynt i ERP og fullføre de i kassen. Skulle nettforbindelsen til Visma Global bryte, vil Visma ERP POS overføre alle salg som er gjort i mellomtiden straks forbindelsen er opprettet igjen.

Fokus på brukervennlighet
Det har vært satt inn store ressurser på brukeropplevelsen, og ingen funksjonalitet er lagt til uten at vårt «Brukervennlighets-team» har vært involvert. Dette har resultert i at Visma ERP POS har tatt markedsandeler i bransjer vi ikke hadde tiltenkt opprinnelig, og nye bransjer er på trappene. Filosofien om at data skal flyte mellom systemene online, og at ingen data skal registreres to ganger er en suksess. Etter hvert som vi har fått flere og større kunder har fokuset i det siste vært på hastighet i tillegg til tilpasning til ny planlagt kasselov som er på trappene.

Fremtidens kassesystem
Visma ERP POS er fremtidens kassesystem for de som benytter benytter Visma Global og i fremtidige versjoner er det planlagt mye innovativ og moderne funksjonalitet. Vi snakker om kasse på bærbare enheter, e-kvittering, SaaS-løsninger osv.

Dersom du vil vite mer kan du melde deg på webinar om ERP POS. Webinar er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC.

Meld deg på webinar om ERP POS her

Les mer om Visma ERP POS her

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"