avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Øk inntekter – fang opp alt av fakturerbare timer og kostnader

Et av de største problemene i tjenesteytende bransjer som arkitekter, ingeniører, PR og konsulenter er å få fakturert alle timene. Delta på gratis webinar om timeregistrering og prosjektstyring.

Tenk på alle timer dere bruker for utarbeidelse av tilbud, tilleggsarbeid og små justeringer, som dukker opp underveis i prosjekter, møter og så videre. Det må være enkelt for ansatte å føre timer, for at alt av timer skal registreres. Det er også viktig å dokumentere tidsforbruket og fremdrift for kunden til enhver tid.

Visma Severa er et nettbasert verktøy, som hjelper 1800 brukere i Norge og 15 000 brukere totalt i Norden med å ha god kontroll på prosjektrelaterte timer, både internt og ovenfor kunden. Timeregistrering kan gjøres enkelt på mobil mens man er farten. 

Visma Severa er integrert med Visma Global og Visma Business, som gjør at alle dataene vil være oppdaterte i begge systemene. 

Delta på webinar og få en introduksjon av løsningen via web fra Product Manager Maria Nazarova. Det er mulig å stille spørsmål underveis, via chat.

Delta på gratis webinar