avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Den nye IT-sjefen

av Klara Vatten (Oppdatert ‎01-04-2019 07:18 av Klara Vatten VISMA )

I dag handler ikke en bedrifts IT så mye om systemene i seg selv, men om effekten disse systemene har på hvordan vi jobber. Bedriftens digitale transformasjon.

Les mer: Den nye IT-sjefen: Fra supporter til strateg

 

Den digitale transformasjonen har flere ringvirkninger. Blant annet er ikke det å være IT-sjef det det en gang var. For ikke så alt for lenge siden var din viktigste oppgave å bistå med intern support av datasystemer, servere og internettforbindelse. I dag er din viktigste ansvarsoppgave å gi strategiske anbefalinger og avgjørelser som kan sikre at bedriften er godt rustet på lang sikt.

 

Det er mange ting å ta hensyn til:

  • Hvilke investeringer må gjøres?
  • Hvilke systemer bør avvikles?
  • Hvordan bør vi samarbeide internt?
  • Hvilke systemer passer best for vårt bruk?
  • Hvordan kan vi sørge for at sikkerheten av våre systemer og brukere blir mest mulig ivaretatt?

 

Tenker du etter, kan du nok finne flere eksempler på bedrifter som har gjort mislykkede investeringer i moderne IT-plattformer fordi de ikke har lykkes med å transformere bedriften inn i den nye teknologien.

 

En gjennomgående kartlegging av hvor dere står digitalt i dag og hvor dere ønsker å være i fremtiden vil gi deg et godt utgangspunkt for å legge den fremtidige IT-strategien til bedriften din. En mer utdypende beskrivelse på rollen til den nye IT-sjefen og konkrete eksempler på hvordan å gripe an oppgaven, finner du på vår blogg Den nye IT-sjefen: Fra supporter til strateg.

 

 

 

Vnet_itsjefen.png