Mine områder
Hjelp

Hastighetsforbedringer i Visma.net ERP - August og september 2022

av Anders Angelhus (Oppdatert ‎10-10-2022 15:00 av Anders Angelhus VISMA )

Hastighetsforbedringer er noe vi til enhver tid har fokus på. Visma.net ERP oppdateres ukentlig, og dette er endringene vi har gjort rundt hastighet i august og september.

Nye behandle betalinger

Dette er tiden for å øke produktiviteten. Vi har tatt store skritt ved å forbedre håndteringen av betalinger. Den nye tjenesten er ikke bare intuitiv og enkel å bruke, den er også fullpakket med ny funksjonalitet og ytelsen er kraftig forbedret.

 

Alle fakturaer fra alle betalingskontoer vil vises og kan behandles samtidig. Det er enkelt å få fullstendig oversikt over alle fakturaer, bare bekreft betalingene dine og send betalingsfilen til AutoPay.

 

Hvis du har noen avvik, for eksempel feil bankkontonummer eller hvis beløpet som skal betales er høyere enn det som er tilgjengelig på bankkontoen. Hjelper systemet deg proaktivt ved å oppdage og korrigere eventuelle feil før du sender betalingen. Du kan også se hovedbokssaldoen til hver betalingskonto i samme skjermbilde. 

 

Den nye tidsplanen er enkel å sette opp og vil automatisere betalingene dine.

 

Jo flere dokumenter du behandler, jo mer vil du oppleve hvor raskt nye behandle betalinger er. Skjermbildet laster raskt og sending av betalingsfilen til AutoPay gjøres på et øyeblikk.

 

Ønsker du mer informasjon om det nye skjermbildet finner du det i denne oversiktsartikkelen.

Andre hastighetsforbedringer

  • Klargjøring av avgiftsrapporter har blitt raskere, selv med store datasett blir rapporten behandlet/klargjort på under to minutter
  • Kundeprisavtaler er nå 50% raskere enn før
  • Ved behandling av utlegg i Innboks for utgifter har ytelsen blitt betydelig forbedret
  • I skjermbildet Leverandørpriser vil du nå kunne filtrere før alle data lastes inn på skjermen.

 

Ønsker du oversikt over andre nyheter finner du det i nyhetsoversikten.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"