Minun alueeni
Apu
Sarisu
CONTRIBUTOR *

Aktivointikoodi käyttöönotto

tekijä Sarisu

Yritin kirjautua Passeli Yritys -ohjelmaan, mutta se pyysi ensin käyttööonttokoodia ja nyt ohjelma pitäisi aktivoida ? Onko tietoa, miten voin aktiovoida ohjelman? Pitääkö minun olla yhteydessä Passelitukeen ? Katsoin, että tuki on auki vain arkisin? Voiko todella pitää paikkansa, ettei tukea saa viikonloppuisin?

1 VASTAUS1
Turo
VISMA

tekijä Turo

Hei,

 

oletko vaihtamatta konetta? Passeli pitää aina aktivoida käytettävälle koneelle.  Aktivointi tulee vapauttaa vanhalta koneelta ennen uudelle koneelle aktivointia. Aktivointi voidaan vapauttaa myös jo etukäteen esim. viikonlopun asennusta varten.   Aktivointia varten soitathan tukinumeroomme 09 3154 2035 tai lähetä viestiä osoitteeseen helpdesk@passeli.com

 

Mikäli kyseessä ei ole koneenvaihto niin mahdollinen poikkeustilanne koneella ,esim epäonnistunut Windowspäivitys tai koneen tilan loppuminen voi poistaa aktivoinnin koneelta, silloinkin tulee toimia ylläolevan tavan mukaisesti.

 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!