peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Passeli Yritys yhteisöön!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen joiden avulla hoidat taloushallintoasi tehokkaammin.


Teitä Passeli Yrityksen käyttäjiä on jo yli 3000 eri alan ammattilaista, joten uskomme että paras hyöty tuotteestamme saavutetaan kun yhdistämme voimat Passeli Yrityksen ympärillä. Kun mieltäsi askarruttaa asia, niin Yhteisö on sinua varten.

Viimeisimmät aiheet

Hei Passeli-asiakas! Olemme kiinnostuneita, millaisia toimintoja käytät varastonhallintaan tällä hetkellä ja millaisia tarpeellisia toimintoja ei ole saatavilla.Vastaa tästä kyselyyn!
Verkkopalkka on palvelu, jolla palkanmaksaja voi toimittaa palkkalaskelmat palkansaajilleen sähköisessä muodossa niin, että palkansaajat voivat katsella palkkalaskelmiaan oman verkkopankkinsa kautta.Verkkopalkasta hyötyvät sekä palkanmaksaja että palkansaaja. Edut palkanmaksajalle: palkkahallinnon prosessit tehostuvat ja palkkalaskelmien toimitus yksinkertaistuu palkkalaskelmien tulostus- ja toimituskustannukset pienenevät työntekijöiden palvelu paranee palkansaajat on mahdollista tavoittaa yhden sähköisen kanavan kautta palkka-asioita koskevat kyselyt on mahdollista keskittää palkkahallinnossa pienentää hiilijalanjälkeä, ja on ympäristöystävällinen ratkaisu Edut palkansaajalle: sähköinen palkkalaskelma on nähtävissä ajasta ja paikasta riippumatta 24h vuorokaudessa sähköiset palkkalaskelmat arkistoidaan 18 kuukautta (nähtävissä myös työsuhteen päättymisen jälkeen) verkkopalkka on turvallinen, sillä palkkalaskelmaan pääsee siirtymään vain verkkopankin kautta palkkalaskelma on tarkasteltavissa jopa pari päivää ennen maksupäivää palvelu on palkansaajalle maksuton Katso video, miten otat verkkopalkan käyttöön Passeli Yritys ohjelmassa.
Uusi versio pitää sisällään seuraavat korjaukset:
Jos laadit tarraosoitekortteja Passeli Yrityksessä, huomioithan, ettäPosti on siirtänyt EDI-sanomien välityksen salattuun yhteyteen.
Asiakkaille veloitukseton päivityswebinaari järjestetään jälleen.
Online-käyttäjiä (189)