peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Jotain outoa on kirjanpidon toiminnassa aika ajoin. Kaikki tilisiirrot eivät kirjaudu kirjanpidon pankin tilille joka johtaa tietysti siihen, että pankin tili kirjanpidossa heittää. Kun katson "Pankkitiliotteet" toiminnon tekemiä tositteita kirjanpidossa, sieltä saattaa puuttua 1-2 laskua kokonaan. Lisäksi kirjattu summakaan ei täsmää pankin todellisen tiliotteen kanssa. On varsin työlästä selvittää mitä Passeli on ohittanut.Mitään ideaa miten tämän saisi luotettavammaksi?
Viimeisin Tulorekisteriwebinaari pidettiin 14.2. Kyseiseen webinaariin asiakkaat saivat toimittaa kysymyksiä etukäteisesti. Mikäli et päässyt paikalle kuuntelemaan tai haluat katsoa webinaarin uudelleen,voit tehdä sen tässä. Huom! Tarkennus kysymykseen jossa käsiteltiin yleishyödyllisten yhteisöjen maksamia korvauksia. Tulolajin valinnan lisäksi tulee Tilastoinnista ottaa yksilöivä tietoryhmä pois. Esim. Kokopäivärahalta otetaan palkkalajin tilastoinnilta pois tai jätetään antamatta tilastointi 7 eli kokopäiväraha koska Tulolaji yksilöi tiedon Tulorekisterille joten erillistä tietoryhmää ei lisätä.
Miten saan vaihdettua Passeli-ohjelmistolle osoitetun tietokannan osoitteen asentamatta ohjelmistoa uudelleen?
Ehdotan, että tekisitte vielä ohjeen miten henkilökorttiin pitää laittaa tiedot yleishyödyllisen yhteisön henkilölle, kun maksaa verovapaita kilometri ym. korvauksia.
Passeli Yrityksen Palkanlaskenta-osioon on saatavilla uusi päivitys. Katso mitä päivitys pitää sisällään.