peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Passeli kirjanpidon viitesiirrot

(updated by jslx_7 ‎13-03-2019 15:00 )

Jotain outoa on kirjanpidon toiminnassa aika ajoin. Kaikki tilisiirrot eivät kirjaudu kirjanpidon pankin tilille joka johtaa tietysti siihen, että pankin tili kirjanpidossa heittää. Kun katson "Pankkitiliotteet" toiminnon tekemiä tositteita kirjanpidossa, sieltä saattaa puuttua 1-2 laskua kokonaan. Lisäksi kirjattu summakaan ei täsmää pankin todellisen tiliotteen kanssa. On varsin työlästä selvittää mitä Passeli on ohittanut. 

Mitään ideaa miten tämän saisi luotettavammaksi?

1VASTAUS1

Vastaus: Passeli kirjanpidon viitesiirrot

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Voisitko eritellä tarkemmin millaisessa tilanteessa käytössäsi tällaista tapahtuu. Tarkoitatko että kohdistat suorituksia laskutukseen vai teetkö suoria kirjanpidontositteita?

 

Pankkitiliotteet-toiminnossahan voidaan kohdistaa suoritukset ja maksut olemassa oleville Passelissa tehdyille myynti- ja ostolaskuille. Vaihtoehtoisesti pankkitiliotteet toiminnossa voi tehdä suoria tositteita kirjanpitoon,niin että ohjelma antaa pankkitilitiedon tositekirjaukselle oikealle puolelle ja asiakas itse kirjaa vastatili viennin. Kun kohdistukset tai viennit on tehty tulee Pankkitiliotteet-toiminnossa hyväksyä luodut viennit/ kohdistukset.