Mijn Communities
Help

Self Service maart 2022 NL

18-03-2022 13:13 (Bijgewerkt op 23-03-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 714 Weergaven

22-03-2022

Workflow met een '%' in de naam kan niet worden geselecteerd in activiteitenprofiel (change  3132840)

Bij het zoeken in Activiteitenprofiel naar een workflow en het gebruik van een speciaal teken, verscheen fout 500. Dit is nu opgelost. Je kan nu zoeken met speciale tekens die voorkomen in de lijst met workflow namen.

18-03-2022

Beveiligingsprobleem opgelost door het voorkomen van javascript-injecties  (change  3317159)

Als een aanvaller (hacker) een javascript kan besturen dat in de browser van de gebruiker wordt uitgevoerd, kan de aanvaller de gebruiker doorgaans volledig compromitteren. Youforce stelt je namelijk in staat om links in te stellen naar websites die je gebruikt. Als een beheerder mogelijk dezelfde links te zien krijgt, kan dit worden gebruikt om een XSS-aanval uit te voeren.

We hebben de parameter “TransactieCode” aangepast om javascript injecties in Self Service te voorkomen. Op deze manier kan een aanvaller een script niet meer besturen en gebruikers compromitteren.

Error 500 bij het selecteren van een mutatie uit archieflijst (change 3133167)

Bij het klikken op een mutatie in Gereed of in Archief, verscheen er een error 500. De fout deed zich voor omdat HTML-tekst daar niet was toegestaan. (Bijvoorbeeld <b> - Vetgedrukte tekst, <i> - Cursieve tekst of <mark> - Gemarkeerde tekst). We hebben dit nu opgelost door HTML-tekst toe te staan ​​in de lijsten Gereed en Archief.

Sjabloon naam wordt niet correct weergegeven in het Inrichtingsrapport (change 3091010)

Als de naam van een bestaande sjabloon wordt gewijzigd in een nieuwe naam, wordt de nieuwe naam niet bijgewerkt in het inrichtingsrapport. Dit hebben we opgelost. De achternaam van het sjabloon dat aan een activiteit en mutatie is gekoppeld, wordt weergegeven in het inrichtingsrapport.

Burgerservicenummer (BSN-nummer) is geldig met waarde 000000000 (change 2924482)

Tot nu toe was het toegestaan ​​om een ​​ongeldig BSN-nummer met waarde 000000000 in te voeren en op te slaan. We hebben een controle ingebouwd die dit niet meer toestaat.

“Concurrency eenheid” mislukt bij gebruik van declaratieformulieren (met datatype: DE) (change 446763)

Bij gebruik van “Concurrency eenheid” in een workflow kan een medewerker slechts 1 actieve mutatie van deze workflow in “Te doen” hebben. Dit werkte niet naar behoren. Een werknemer kan meerdere actieve declaraties tegelijk hebben.

Dit is nu opgelost. Een medewerker kan niet meer dan 1 actieve mutatie tegelijk aanmaken als de concurrency unit is ingevuld in de workflow configuratie.

Datumtijd in GMT+0 in "uitvalverslag" (change 2875795)

Wanneer je geconfronteerd werd met de audit trail van een mutatie wateen e-mail bevatte, werd de datetime met een verschil van +1 of +2 (zomer) gepresenteerd tussen het feit dat de e-mail wordt verzonden en de datetime die wordt weergegeven op het rapport.

Dit is nu opgelost. We gebruiken de CET datetime bij het registreren van e-mailmeldingen in "Uitvalverslag".

Error 500 - Probleem in Audit Trail wanneer de gebruiker niet bestaat (change 2875718)

Als er een mutatie X is die is gestart door een manager die het bedrijf heeft verlaten en het account of deze manager is verwijderd in Self Service. Toen een andere gebruiker op de mutatie en op de Audit trail (“+”) klikte om de feiten te zien, trad er een fout 500 op.

Dit is nu opgelost. Wanneer een gebruiker niet meer bestaat in Self Service en een andere gebruiker klikt op de “+” in de Audit trail, dan verschijnt het woord: “Onbekend” in plaats van de naam van de verwijderde gebruiker.

Tegel "Uitvalverslag" geeft foutmelding 404 (change 2893964)

Bij het klikken op de tegel "Uitvalverslag" kreeg de gebruiker een foutmelding 404.

We hebben deze bug verholpen. Deze fout komt niet meer voor.

Verkeerde typefout in waarschuwingsbericht: “Anciënniteitmoet ingevuld zijn” (change 3328705)

We hebben een spatie toegevoegd tussen "anciënniteit" en "moet".

Datumveld uit de module Flex Benefits werd omgedraaid (change 2886003)

Er was een storing in het systeem (Services). Nu werkt Flex Benefits zoals verwacht, daarom doet dit probleem zich niet meer voor.

Medewerkers