Mijn Communities
Help

Youforce Docs 2020-09 V2

25-08-2020 13:26 (Bijgewerkt op 28-01-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 679 Weergaven

Opgeloste meldingen

Layout HTML wordt niet correct toegepast (364014)

Melding

Bij gebruik van Youforce Docs wordt  voor het genereren van emails gebruik gemaakt van het HTML-formaat. Als er in de Template Editor een template werd opgemaakt met gebruik van stijlen (zoals vet, schuingedrukt, lettertypes en - groottes) werden deze stijlen niet altijd correct toegepast in het uiteindelijke HTML-document.

Oplossing

Als je vanaf release 2020-09 een email aanmaakt op basis van een door Youforce Docs gegenereerd HTML-document, dan worden de stijlen nu goed toegepast.

Jouw actie

Je hoeft geen actie te ondernemen. Voor nieuwe templates hoef je geen workarounds meer te gebruiken om emailteksten te genereren op basis van het HTML-formaat van Youforce Docs.

Ruimte tussen letters niet altijd correct (364570)

Melding

Bij gebruik van sommige lettertypes- en groottes werd er te veel witruimte getoond tussen letters, als het gegenereerde document werd opgevraagd als PDF. Bij de conversie van het document naar PDF werd er bij brede letters soms onvoldoende ruimte (spacing) gereserveerd, waardoor er ogenschijnlijk een spatie tussen de letters werd geplaatst. Dit trad met name op bij het lettertype Ariel in de grootte 8, en in mindere mate ook bij andere lettergroottes. In dit voorbeeld met het lettertype Arial is met name bij de 'w' en de 'm' zichtbaar dat er onverwachte witruimte wordt toegevoegd:

Oplossing

Als je vanaf release 2020-09 een document laat genereren en deze opvraagt in PDF-formaat, dan wordt een verbeterde manier van ruimte allocatie toegepast (rendering), waardoor de tekst wordt weergeven met de juiste witruimte (spacing).

Jouw actie

Je hoeft geen actie te ondernemen.  Op alle documenten die vanaf deze release worden gegenereerd wordt de verbeterde manier toegepast.

Publishing Date : 8/26/2020

Actieve onderwerpen