Mijn Communities
Help

Youforce Docs februari 2022 NL

08-02-2022 09:12 (Bijgewerkt op 07-02-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 412 Weergaven

07-02-2022

Opgelost:  Foutmelding "Name cannot begin with"
(change 3068110)

In sommige situaties werd meteen bij het openen van een template in de Template Editor een foutmelding "Name cannot begin with" getoond. Het samenstellen van de menubalk mislukte als de naam van een mergefunctie begint met een cijfer. Sommige menuopties werkte vervolgens niet naar behoren, waaronder Samenvoegblok invoegen.

 

In deze release is een aanpassing doorgevoerd zodat dit probleem niet meer optreedt.

 

Dialoogvensters aangepast

Enkele dialoogvensters zijn verder aangepast.

 

Samenvoegvelden

Bij de menuoptie Samenvoegveld invoegen is de optie Sluiten na invoegen toegevoegd aan het dialoogvenster. Deze optie staat standaard geselecteerd zodat het dialoogvenster sluit na het invoegen van een samenvoegveld door op Ok te klikken. Als deze optie wordt uitgezet dan zal het dialoogvenster niet sluiten, zodat er nog een ander samenvoegveld ingevoegd kan worden. 

 

Bij het bewerken van een samenvoegveld met de optie Veldeigenschappen wordt nu een breder dialoogvenster getoond met dezelfde indeling als het dialoogvenster van Samenvoegveld invoegen.

 

IF-expressies

Het dialoogvenster van de IF-expressies is aangepast zodat er meer ruimte is ontstaan om de 'dan' en de 'anders' te kunnen bewerken. Voor beiden zijn nu 3 regels beschikbaar.

Het dialoogvenster om een bestaande IF-expressie is aangepast zodat de categorie en subcategorie niet langer worden getoond. In specifieke gevallen kon op basis van de Veldnaam de bijbehorende Categorie en/of Subcategorie niet worden bepaald, waardoor het hele dialoogvenster leeg bleef.  

 

Performance overzicht mergefuncties 

Indien er sprake is van veel mergefuncties met veel templates per mergefunctie dan was de performance van het overzicht van de beschikbare mergefuncties soms slecht. 

In deze release is een aanpassing doorgevoerd waardoor het ophalen van de benodigde gegevens in het overzicht wordt versneld.

Actieve onderwerpen