Mijn Communities
Help

Youforce Docs april 2022

02-04-2022 11:08 (Bijgewerkt op 13-04-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 745 Weergaven

13-04-2022

Internet Explorer toont geen samenvoegvelden

In sommige situaties werd alleen in Internet Explorer het dialoogvenster 'Samenvoegveld invoegen' en 'Speciaal veld invoegen > IF' niet gevuld met samenvoegvelden. In andere browsers werden de samenvoegvelden wel getoond bij dezelfde mergefunctie en templates. 

 

Dit probleem trad op als er sprake was van grote hoeveelheden samenvoegvelden in veel verschillende categorieën en subcategorieën. In dat geval kon de hoeveelheid samenvoegvelden niet door Internet Explorer worden verwerkt.

Door in deze release het opbouwen van het dialoogvenster aan te passen kunnen de samenvoegvelden nu ook in Internet Explorer worden getoond.  

 

02-04-2022

Template Editor 2.0 algemeen beschikbaar

In deze release is de nieuwe Template Editor beschikbaar voor alle gebruikers. De bestaande tegel Templates beheren is aangepast zodat nu de nieuwe editor wordt gebruikt. De aparte tegel Templatebeheer (Bèta) is hiermee komen te vervallen. De nieuwe editor is ook beschikbaar via het nieuwe inloggen op youforce.raet.com, en zal ook beschikbaar zijn voor gebruikers van admin.youforce.com en portal.youforce.com.

Opgelost:  Mergevelden worden soms niet getoond

Wanneer de Template Editor wordt gestart worden de beschikbare mergevelden uitgevraagd aan de betreffende module, zodat de actuele mergevelden beschikbaar zijn voor gebruik binnen een template. In sommige gevallen bleek dat de mergevelden niet getoond werden, omdat de HR Self Service module deze niet (tijdig) beschikbaar stelde.

In deze release is in samenwerking met het HR Self Service Team een aanpassing doorgevoerd, zodat de aanroep de actuele mergevelden beschikbaar stelt.

 

 

Actieve onderwerpen