Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

TRAINING BOEKHOUDEN MET VISMA EACCOUNTING - AMSTERDAM - wo. 30 okt. 2019 - €199

(updated by Anne Steenaart VISMA ‎19-09-2019 13:37 )
Anne Steenaart

Locatie: Amsterdam 

Datum: woensdag 30 oktober 2019

Tijd: 9:30-15:00

Prijs: €199,- 

 

Online boekhouden met Visma eAccounting is eenvoudig. Voor ondernemers die net gestart zijn kan het vinden van de juiste werkwijze wel een uitdaging zijn. Met goede praktijkkennis van Visma eAccounting begrijp je nog beter hoe je gemakkelijk zelf de boekhouding doet. Zo kun je met een gerust gevoel aan de slag.

 

Wil je praktijkgericht leren hoe je de boekhouding doet in Visma eAccounting? Leer in 1 dag werken met Visma eAccounting, stel alle vragen die je hebt en krijg hulp met jouw specifieke issues. De prijs is inclusief pre-training, dagtraining inclusief verzorgde lunch en persoonlijke begeleiding gedurende het traject. Meld je aan voor de cursus 'Boekhouden met Visma eAccounting'. 

 

Je bezorgt jezelf jarenlang voordeel in het ondernemen.

 

Wil je juist meer leren over het de theorie van het boekhouden? Kom dan naar onze cursus Boekhouden met Visma eAccounting. Hier leer je in 1 dag de basis van het boekhouden. 

 

1 Opmerking

Nieuwe datum voor de training 'Boekhouden met Visma eAccounting'- Amsterdam: wo. 30 oktober 2019