Minun alueeni
Apu

Nopeutamme kassavirtaasi Visma Payn verkkomaksuilla

tekijä Tiia-Maria Hietala (Päivitetty ‎10-11-2022 08:43 tekijä Tiia-Maria Hietala VISMA )

Kun käytössäsi on Visma Payn verkkomaksutavat, asiakkaasi voivat maksaa sähköpostiinsa saaman laskun helposti saman tien.


Kun asiakkaasi avaa sähköpostilaskunsa, hänelle avautuu mahdollisuus maksaa lasku heti suomalaisilla verkkomaksuilla turvallisesti ja luotettavasti. Maksutapoina ovat suomalaiset verkkopankit, korttimaksut sekä mobiilimaksutavat kuten Mobile Pay. Datamme mukaan 56% asiakkaista maksaa jopa 3 päivän sisällä laskun vastaanottamisesta, kun laskulla tarjotaan verkkomaksutapoja.

 

Uusimmassa Verkkolaskut.fi-päivityksessä julkaisimme uuden version Visma Pay-rajapinnasta. Nyt maksujen suoritustiedot luetaan suoraan Visma Payn verkkomaksupalvelusta sinun ohjelmaasi. Vastaanotat tiedon maksetusta laskusta heti, ja kun Visma Pay tekee tilitysajon, päivitämme automaattisesti laskun suorituksen vastaamaan tapahtumaa.

 

Visma Pay nopeuttaa kassavirtaasi myös tilittämällä jatkossa päivittäin tulleita saapuneita suorituksia pankkitilillenne. Tilityksen viive on kuitenkin maksutapahtuman varmistamiseksi 3 päivää kaikille maksutapahtumille. Esimerkiksi lauantaina tehdyt tapahtumat tilitetään tiistaisessa tilityksessä ja maanantaiset tapahtumat torstaisessa tilityksessä. Aiemmin tilitykset on tehty ainoastaan jokaisen viikon ensimmäisenä arkipäivänä.

 

Päivätilitykset aktivoituvat kaikille asiakkaille automaattisesti. Mikäli haluat käyttää jotain muuta tilityssykliä, niin olethan yhteydessä Visma Payn asiakaspalveluun helpdesk@vismapay.com .

 

Jos kaipaat apua verkkomaksujen käyttöönottoon verkkolaskut.fi palvelussa, voit olla yhteydessä Verkkolaskut.fi asiakaspalveluun helpdesk@passeli.com . Voit myös lukea lisää verkkomaksujen käyttöönotosta Communitystämme.

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!