Mijn Communities
Help

25-04-2023: Storing Proces EDI-logfiles ophalen (UPDATE: OPGELOST)

25-04-2023 07:41 (Bijgewerkt op 25-04-2023)
  • 1 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 783 Weergaven
Er zijn sinds afgelopen weekend een paar issues met het proces dat we voor u geautomatiseerd draaien met Robotics. Het betreft het proces "EDI-logfiles ophalen" waarvan u dagelijks een mail krijgt van onze robot. Omwille hiervan hebben wij het proces nu gedeactiveerd om het verder te onderzoeken en op te lossen. Zodra het is opgelost, zullen wij het proces weer voor u activeren.

Om geen EDI logfile berichten te missen dient u tot die tijd even zelf de uitval die in de EDI-logfiles staat op te halen. Kijk ook even de logfiles terug vanaf afgelopen weekend (21/4).  

De files staan als het goed is op de volgende plek:J:\Logging\Synchonisatie\Prt
en heten : HPIP205A_<YYYYMMDD..>

 

MarcoV_1-1682401211188.png

 

Zodra u weer dagelijks mailtjes ontvangt van onze robot met de EDI logfile gegevens hoeft u de files niet meer zelf op te halen om te bekijken.

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opmerkingen
MarcoV
VISMA
door MarcoV

Er is een change in het proces toegebracht, waardoor de ontstane storing niet meer zal voorkomen. Het proces staat weer live en de robot zal weer dagelijks de EDI-logfiles leveren. Het controleren van de EDI-logfiles vanaf afgelopen weekend (21/4) is nog wel steeds raadzaam, omdat de robot niet alle logfiles van het weekend had gedeeld.

 

Excuses voor het ongemak.

Medewerkers