cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma Business Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Recent topics

Visma Reporting AddOn Raporttipaketit ja Erillisraportit julkaistu Lataukset-sivustolla.
0 0
Posted by
GDPR haltuun yrityksessäsi EU:n Tietosuojauudistusta aloitetaan soveltamaan 25.5.2018. Keskeistä uudistuksessa on, että henkilötietoja keräävältä ts. rekisterinpitäjältä edellytetään asetuksen vaatimustason täyttämistä sekä aktiivista kykyä osoittaa toteuttamisen käytännössä tapahtuneen. Monessa yrityksessä ei kuitenkaan ole vielä varauduttu toimimaan näin käytännön tasolla. Riikka Lehtisen pitämässä webinaarissa saat kattavan tietopaketin tietosuojauudistuksen keskeisestä sisällöstä ja käytännön vinkkejä, millä tavalla pääset käyntiin mm. järjestelmiin kerättävän tiedon analysoinnissa, tiedon käsittelijöiden tunnistamisessa ja tiedät, kuinka toimia tietopyyntötilanteissa. Webinaarin kohderyhmänä ovat kaikki tietosuojauudistuksesta tietoa tarvitsevat. Tässä webinaarissa ei käsitellä Visman tuotteisiin tehtäviä toimia, vaan tietosuojauudistusta yleisellä tasolla. Webinaari on maksuton, paikkoja on rajoitetusti. Osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan tästä Lämpimästi tervetuloa! Visman koulutuspalvelut koulutus@visma.com
0 0
Posted by
Voiko poistamisen perua?
2 0
Posted by
Versiossa Visma Monipankkiin lisätty RF-viitteen käsittely sekä pankkiaineistojen käsittelyssä että pankkisiirtojen syötössä. Versio on ladattavissa Lataus-osiossa, jossa myös asennusohje.
0 0
Posted by
Kuinka määritellään tauluissa näytettävien rivien määrä?
1 0
Posted by
Seuraavan helmikuussa julkaistavan Visma liikkuvan työn ratkaisujen (LTR) päivityksen myötä täytyy VLS-aktivointi ottaa käyttöön. Eli helmikuussa julkaistavan paketin päivityksen jälkeen ei Visma LTR enää toimi ilman VLS-aktivointia. Mikäli ette vielä ole VLS-aktivointia ottaneet käyttöön, on se hyvä tehdä mahdollisimman pian. Ohje VLS-aktivoinnin tekemiseksi löytyy LTR:n ohje-valikosta VLS lisensointi.pdf
0 0
Posted by
Visma Liikkuvan työn ratkaisuista on 12.1.2018 julkaistu päivityspaketti, jonka versionumero on 2.3.1749. Versio sisältää uusia ominaisuuksia mm. LTR Varastoon hyllypaikkojen kytkennän L7 varastopaikkoihin ja kehitystä LTR Varaston sarja- ja eränumerokäsittelyyn. Lue lisää muutoslokista, joka löytyy Liikkuvan työn ratkaisujen ohje -valikossa sekä päivityspalvelimella.
0 0
Posted by
Saan virheilmoituksen 12 riviä oli varattu muihin käsittelyihin, eikä niitä käsitelty, kuinka pääsen jatkamaan?
2 0
Posted by
Miten Visma Reportingin salasana vaihdetaan?
1 0
Posted by
Miten asiakasnumero / toimittajanumero muutetaan?
1 0
Posted by
Top Kudoed Authors
User Kudos Count
4
Top Solution Authors
User Accepted Solutions Count
1