peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Nova pilvipalveluna

24-05-2019 15:05
  • 0 Vastaukset
  • 1 kehut
  • 1146 Näytöt

Sovelluspalvelun kautta Visma Nova pilvipalveluna

Visma Sovelluspalvelun asiakkaana jatkat Visman ohjelmistokokonaisuuden käyttöä kuten tähänkin asti, mutta pilvipalveluna selaimen kautta. Näin vältyt monilta ylläpidon huolilta ja yllättäviltä kustannuksilta.

Siirto on helppo toteuttaa ja tuo mukanaan monia etuja. Käytännössä siirto tarkoittaa ohjelmistojen teknisen käyttöympäristön ulkoistamista. Sovelluspalvelussa voit jatkaa työtäsi samalla tutulla Visman ohjelmistolla ja sen sisältämillä tiedoilla kuin ennenkin, mutta ohjelmiston etäkäyttö helpottuu. Lisäksi voit ottaa työpäiväsi rennommin, kun Visman asiantuntijat vastaavat jatkossa ohjelmistojen teknisestä käyttöympäristöstä – kuten versiopäivityksistä, tietoturvasta ja varmuuskopioista.

Katso videolta miksi kannattaa siirtyä pilveen » 

Kolme hyvää syytä siirtyä Visma Sovelluspalveluun:

1. Käyttö helposti Internet-selaimessa
Ohjelmiston käyttö on mahdollista missä vain Internet-selaimen kautta – työpisteelläsi, työmatkalla tai vaikka kotonasi. Kirjautuminen tapahtuu ketterästi omien tunnustesi avulla.
2. Tekninen ylläpito poistuu
Visma Sovelluspalvelussa tiedot ovat paremmassa turvassa kuin omalla työkoneellasi. Yrityksesi ei myöskään enää tarvitse huolehtia laitteiston ja sen käyttöjärjestelmän uusimisesta tai päivittämisestä.
3. Ennustettavat kustannukset
Kun siirrät yrityksesi nykyisen ympäristön Visman Sovelluspalveluun, nykyinen ylläpitohinta muutetaan vuokraksi ja laskutusjakso on sama kuin nykyisessä sopimuksessasi. Kulut on näin ollen helppo budjetoida.

Avustajat
Nostettu aihe