peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Onko Novassa mahdollista laittaa asiakas vastaavaan tilaan kuin jos tuotteen laittaa E-ryhmän tuotteeksi ja siitä tulee valittaessa ilmoitus että on E-ryhmän tuote?
Visma Liikkuvan työn ratkaisuista (LTR) on 11.10.2019 julkaistu päivityspaketti, jonka versionumero on 2.3.1937. Versio sisältää uusia ominaisuuksia mm. uudistetun ulkoasun pikakuvakkeiden sekä värimaailman osalta. HUOM! Päivityspaketti suorittaa automaattisesti firebird 2.5 version päivittämisen, mikäli käytössä on vanhempi versio tietokantamoottorista. Tästä syystä päivitys saattaa kestää kauemmin kuin normaalisti, jos päivitetään vanhempi Visma LTR versio kuin 2.3.1919. Lue lisää uuden version muutoksistamuutoslokista, joka löytyy myös Liikkuvan työn ratkaisujen ohje -valikossasekä Visma CommunitynLataa materiaaleja-osiosta. Visma LTR päivityspaketti ladattavissa Visma CommunitynLataa materiaaleja-osiosta, josta löytyy myös esittelyvideo uuden version tärkeimmistä uusista ominaisuuksista.
Hei JKetola, eli jos henkilöllä on ollut 1.2.2019 alkaen verokortti tietyllä prosentilla ja loppuvuodesta muutetaan vain ennakonpidätystä suuremmaksi lähtee ohjelma laskemaan tuon korotetun prosentin koko alkuvuodelle ja oikaisee sitten liian paljon tai liian vähän pidätettyä ennakonpidätystä uusimmalla palkalla. Siksi aina jos veroprosenttia muutetaan pitäisi muuttaa alkamispäivää myös jotta ohjelma huomioi muuttuneen prosentin vain uusimalle palkalle. Ennakonpidätyksen laskennan voi tarkistaa näytä > ennakonpidätyksen laskenta- näkymästä jossa näkyy kohta 'aik.pidätetyt ennakot' jos ohjelma on tällaista 'oikaisua' tehnyt johtuen tuosta alkamispäivästä. Sellainen tarkennus vielä ohjeistukseen, että jos päädytään jatkamaan samalla verokortilla ja nostetaan vain prosenttia loppuvuodelle tulee toimia seuraavalla tavalla: Muuta prosentti ja alkamispäivä Lisää kumulatiiviset ansiot alussa- kenttään summa jonka palkansaaja on tienannut nykyisellä verokortillaan. (Jos tätä ei laiteta käsittelee ohjelma tilanteen aivan kuin henkilö olisi saanut muutosverokortin eli tuloraja nollautuu kun alkamispäivä muutetaan.) -Olli, Visma Sovellustuki