cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma Nova Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Recent topics

Meillä on häirinnyt vuosia konsernitulosraportin (kptuloskonsernivaaka12.rpt) desimaalien puute. Korjaan sen kyllä helposti itse raporttiräätälöinnillä lisäämällä desimaalit ja pyöritykset oikein mutta kun Novan vakiorapsasta kyse niin sehän korvautuu aina päivityksessä ja unohtuu. Nyt kun tuo asia tuli eteen niin ajattelin laittaa palautetta/tiedustelua että eikö tämä närästä ketään muuta? Ainakin meidän talousjohtaja ihmettelee miksi ihmeessä oletuksena on desimaaliton versio?nim. Pennissä on miljoonan alku joten 5,94573 sentissäkin on168187.93 euron alku.
Hei,Minkälaiset asetukset tulee Novaan valita vakuuspalkkalajin taakse? Olen nyt valinnut tyypiksi laskennallinen (ei palkka), tyypin tarkennukseksi 89. vakuuspalkka ja suorituslajiksi 5. Ns. 6 kk:n säännön alainen (vakuutus)palkka.Jos yritän tätä käyttää niin saan virheilmoituksen Palkkalajilta puuttuu lähdeveronalainen suorituslaji.Voiko varsinaisessa maksettavassa palkkalajissa käyttää esim. kuukausipalkkalajia vai tuleeko tehdä sille oma palkkalajinsa?
Mistä johtuu, että tietyille palkkalajeille ohjelma ehdottaa eri kirjanpitotiliä osalle henkilöistä? Miksi ohjelma ei käytä palkkalajin taakse määriteltyä tiliä näille henkilöille?
Haluan lopettaa AutoInvoice- palvelun. Miten AutoInvoice- palvelu irtisanotaan?
Olethan muistanut ilmoittautua Visma Nova 9.7 webinaariin, jossa käydään läpi tulevan version uudet ominaisuudet. Webinaari pidetään 24.4.2018 klo 9-9:45 ja ilmoittautumislinkki löytyy 11.4 julkaistun Visma Nova 9.7 uutisen lopusta. Linkki uutiseen