peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Visma Nova Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Viimeisimmät aiheet

Käytössä on Telian O365 ja normikäyttäjillä Outlook -asennettuna koska Nova on paikallisella palvelimella. Toisaalta osa käyttäjistä käyttää Novaa RDP:llä jolloin pitää viritellä sähköpostitili myös etätyöpöydälle. SMTP-lähetystapa on tietysti vaihtoehto mutta moni käyttäjä kokee sen karvahattuversioksi kun osoitteisto yms. eivät ole vapaasti käytettävissä. Lisäksi O365-ympäristössä ei välttämättä ole niin itsestääänselvää löytää varmasti toimiva konfiguraatio SMTP-palvelimelle jota voisi käyttää esim. Novassa ja myös vaikka kopiokoneiden skannauksessa. Ihmiset myös tuntuvat haluavan että meili lähtee heidän omalla osoittellaan.Normi SaaS-käyttäjät varmaan käyttävät pakosti SMPT:tä? (Meidän räätälöintien vuoksi meille SaaS ei ole ratkaisu kuitenkaan.)Niin oliko mulla jotain asiaakin - kunhan vain mielipiteitä miten muualla asioita on mietitty. Jos palvelimet ulkoistetaan virtuaalipalvemiksi jonnekin konesaliin niin pakko lienee siirtyä SMTP-lähetysmuoton sillä jos käyttäjille pitää viritellä sähköpostit etäkäyttöpalvelimelle niin kapasiteettitarve kasvaa melkoisesti ja se taas maksaa kk-maksussa.Joka tapauksessa olen laittanut jokin aika sitten kyselyn että jos asetus SMTP/MAPI voisikin olla käyttäjäkohtainen - se antaisi pelivaraa. Esim. niin että yleisasetus valitsisi oletuksen kaikille ja siitä voisi käyttäjän takaa poiketa halutessaan.
Ilmainen Visma Community esittely -webinaari klo 10-11 12.11.2018
Visma Nova sovellustuessa on poikkeavat aukioloajat! ma 15.10. puhelintuki on suljettuna klo 14-15 ti 16.10. puhelintuki on suljettuna klo 12-16 to 18.10. puhelintuki on suljettuna koko päivän Tukipyyntöjä voi toimittaa meille kirjallisesti kaikkina aikoina. Kiireellisissä ongelmatilanteissa suosittelemme kirjoittamaan tukipyynnön otsikkoon sanan KIIRE, jolloin voimme reagoida näihin tilanteisiin mahdollisimman nopeasti.
Tietopaketissa tietoja tulevasta Tulorekisteristä, sen käyttöönotosta Visma Nova palkanlaskennassa sekä koulutuksistamme asiaan liittyen.
Hei,Onnistuuko asiakkaan haku rajapinnasta /xml/ReadCustomerList id:llä?Miten haen kaikki asiakkaalle tallennetut tiedot rajapinnan kautta?/xml/ReadCustomerList ei palauta esimerkiksi tarvitsemaaniInvoicingMode -kenttää.