peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Itse asiassa tuommoinen Viesti tuotantoon tms. -kenttä erikseen olisikin vallan mainio lisä, niin silloin ei tarvitsisi erikseen copy-pasteilla tai muuten kikkailla asiakkaalle näkyvän tekstin osalta, vaan asiakkaalle tulostuvat ja sisäiset olisivat koko ajan loogisesti erikseen.
Meillä on paikallinen Nova mutta osa käyttäjistä käyttää RDP-palvelimen kautta Novaa. Heidän ongelmiaan vähensi kun asensin halutut tulostimet palvelimelle suoraan IP-osoitteilla heidän profiileihinsa eikä siis . Jokaisessa etätyöpöytäistunnossahan näkyy oman koneen tulostimet mutta niiden nimet voivat muuttua riippuen siitä montako muuta käyttäjää on koneella. Esim omat tulostimet meidän palvelimella näkyvät nyt PRINTER (redirected 22) ja tuo numerohan tuossa voi muuttua. Välillä nuo ovat kyllä mystisiäkin paikallisestikin. Tsemppiä vianetsintään.
Hei! Kiitos viestistäsi, pahoittelemme tapahtunutta. Puhelinjärjestelmän määrityksiin oli jäänyt virheellinen aukioloaika, olemme nyt korjanneet tilanteen. Ystävällisin terveisin, Miia
Kehitämme laskutusprosessia tulevaan Visma Nova 10 -versioon ja kaipaamme nyt teidän apuanne.