peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Kevan jäsenyhteisöjen palkkaperusteinen eläkemaksu on uudistunut 2019. Ohessa linkki Kevan julkaisemaan tiedotteeseen. Kevan palkkaperusteinen eläkemaksu muodostuu nytkokonaiseläkemaksusta vastaavastikuin Tyel:ssä työnantajan ja työntekijän osuudesta. Tulemme julkaisemaan lähiviikkojen aikana päivityksen Visma Nova 9.8 versioon, johon on tarkastettu Palkanlaskentaan Julkisen alan eläkevakuutusten (Juel) työnantajan osuuden laskentaa uudistuksen mukaiseksi. Tällä hetkellä voidaan tarvittaessa päivittää 53-62 -vuotiaiden Juel:n alaisten henkilöiden osalta palkkatapahtuman Näytä | Tiliöinti-ikkunaan tiliöinnit eläkevakuutuksen velka- ja kulutiliöinnit uuden laskennan mukaisiksi. Vaihtoehtoisestitiliöinnit voidaan päivittää suoraan Kirjanpidon tositteelle. Tiedotamme kun muutoksen sisältävä Nova 9.8 versio on julkaistu.
Mistä tämä löytyy "SQL-serverin asennuksesta löytyy ohje Asennus-cd:n Express -kansiosta Lue minut.txt -tiedostosta" ?
Tuossa viestissä lukee:"Huom!Jos ette ole päivittäneet 22.1.2019 julkaistua päivityspakettia, tulee päivityksen jälkeen yrityskantoihin ajaa skripti tb_plhenkilo.sql"Mitä jos paketti on asennettu - tuleeko silti ajaa scriptit?
Novassa on mahdollisuus käyttää tuoteryhmän lisäksi päätuoteryhmää. Manuaalissa tästä on kuitenkin hyvin vähän tietoa, mutta ilmeisesti Ohjaustiedoissa voi Tuoteryhmät-valikossa voi tuoteryhmä riville kirjoittaa Päätuoteryhmän koodin kohtaan "Pääkoodi"? (Olettaen, että päätuote on määritelty kohdassä Päätuoteryhmä).Ohjeissa lukee:Tuote voi kuulua vain yhteen tuoteryhmään. Tuoteryhmän merkitys on lähinnä tilastoissaja rajauksissa. Lähes jokaisessa tuotteeseen liittyvässä raportissa on tuoteryhmärajaus.Tuoteryhmä voi myös kuulua päätuoteryhmään. Päätuoteryhmittelyä voit hyödyntäätietyissä tilastoissa ja nimikelistahaussa.Voiko siis hierakisessa tuoteryhmittelyssä kuulu paitsi ylempään tuoteryhmään niin samalla myös päätuoteryhmään?Miten päätuoteryhmää voi hyödyntää nimikelistahaussa ja miten ne määritellään ohjaustiedoissa?Testasin demo-yrityksessämme enkä päässyt puusta pitkälle.
Moi, Kyseessä ei ole uusi ominaisuus vaan jos tilauksella esim katuosoite rivillä kentässä muutoksen jälkeen klikkaan ENTER tekee ohjelma haun ja päivittää toimitusasiakkaan sillä numerolla jolta kyseinen katuosoite löytyy.Jos taas siirryt katuosoite kentästä muutoksen jälkeen tabulaattorilla, hakua ei tehdä ja muutos päivittyy sellaisenaan. Nova on toiminut tuossa noin jo vuosia.