peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Mia Karppinen
CONTRIBUTOR *

Alv:n kirjaus ei täsmää veroilmoitukseen oma-aloitteisista veroista

tekijä Mia Karppinen

Hei!

Alv kirjaukset on täsmänneet viime vuoden puolella oma-aloitteisiin veroihin, mutta nyt ei enää täsmääkään. Kun aloin tarkastamaan tasetilejä niin huomasin, että ilmoitus jonka lähetän verottajalle ei täsmääkään kirjanpidon kanssa. Myynnin alv-velka ja ostojen alv-saamis tili täsmää muun kirjanpidon kanssa, mutta alv-velka tili on ihan eri. Teenkö jotain väärin?

1 VASTAUS1
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Mia,

 

Kiitos viestistäsi.

 

Olethan käynyt läpi tämän kirjoituksen jossa on käyty läpi yleisimmät vinkit miten alv kirjauksen saa täsmäämään veroilmoituksen kanssa? ( https://community.visma.com/t5/Visma-Nova-keskustelut/Miksi-alv-kirjaustosite-ei-vastaa-kausiveroilm... )

 

Ihan ensimmäisenä lähtisin selvittämään asiaa ajamalla tarkistusajon Tiedosto-valikosta niin, että suurin sallittu ero kohtaan laittaisin esim. 1-10 euroa ja katsoisin läpi tositteet jotka ohjelma näkymään listaa. Tuplaklikkaamalla virheilmoitusta ohjelma avaa taustalle tositteen ja voit helposti tarkistaa sillä olevat tiedot. Esim. jos tositteen kirjaustapana on oikaistaan niin löytyyhän riveiltä alv tilit? 

 

Suosittelen käymään läpi tuossa linkittämässäni kirjoituksessa olevat vinkit ja jos syytä ei tunnu löytyvän niin ole tukeemme yhteydessä niin katsotaan tilannettasi tarkemmin.

 

-Olli, Visma Sovellustuki