peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Benkku
CONTRIBUTOR ***

Document Center ja laskukierrätys/hyväksyntä www palvelu - ostolaskun numero puuttuu

tekijä Benkku
Laskukierrätyksessä ei näy ostotilauksen numeroa, johon ostolasku liittyy. Saisiko ostotilauksen numeron näkyviin rivitietoihin? Koskee www laskukierrätystä ja DC työpöytä sovellusta.
4 VASTAUSTA4
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Benkku,

 

Kiitos kehitystoiveesta. Vien tämän asian tuotekehityksemme tiedoksi. Tällä hetkellä tilausnumero ei näy Visma.net Approvalissa ellei sitä erikseen ole kirjattu esim. viestiksi kierrätykseen lähetyksen yhteydessä. 

 

Document Centerissä on oma sarake tilausnumerolle yläosan asiakirja listalla, jossa tuo ostotilausnumero nyt näkyy, mutta tässä ilmeisesti nimenomaan halutaan tilausnumero näkyviin DC:n tiliöintiriveille sekä Approvaliin.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Benkku
CONTRIBUTOR ***

tekijä Benkku
"nimenomaan halutaan tilausnumero näkyviin DC:n tiliöintiriveille sekä Approvaliin." Kyllä juuri näin. Nykyisin laskujen hyväksyjän on hankalampi kohdistaa tiettyyn ostotilaukseen. Sama koskee DC:n tiliöintiä.
Juha A
CONTRIBUTOR *

tekijä Juha A

Onko tästä aiheesta uutta tietoa?

Täälläkin useammalla asiakkaalla vastaavia tarpeita.

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Juha,

 

Tämän hetkisen tiedon mukaan ei ole näköpiirissä muutoksia tilausnumeron näkymisen osalta. Asia on kuitenkin tuotekehitystiimeille raportoitu ja se pidetään mielessä uusien versioiden suunnitteluissa. 

 

-Olli, Visma Sovellustuki